Ampliada a regulación do selo de Artesanía Alimentaria con doce novas normas técnicas
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
O proxecto AGRI-RESVAL propón o emprego de residuos agrícolas como fonte de novos compostos antioxidantes (AOs) naturais, para o seu emprego como …
Converter o que moitas veces é un resíduo, como o soro das queixerías e as castañas que non son válidas para a súa comercialización, nunha nova …
O pasado 14 de marzo, o concello asturiano de Vegadeo acolleu unha xornada clave para o proxecto CLIMALACT. Esta iniciativa innovadora, cofinanciada pola …
A Deputación de Ourense, a través do Inorde, comezou a formación dirixida aos futuros usuarios do Centro Colaborativo de Transformación para pequenas …
O concello de Baleira acollerá entre o venres 25 e o domingo 27 de outubro a sétima edición da Feira do Mel da Montaña Lucense, que este ano vén cun …
Soberanía alimentaria e agroecoloxía labrega son os dous elementos que moven a Plantámonos, un movemento en construción composto por unha gran diversidade …
O proxecto EDIH DATAlife, financiado polo programa Dixital Europe, busca posicionar a Galicia como un referente europeo na implantación de tecnoloxías …
No marco dun compromiso continuado coa sostibilidade e a protección do consumidor, a Unión de Consumidores de Galicia (UCGAL) organizou este martes unha …
O proxecto “Do mar e da terra” presentouse o venres 11 de outubro na sede da Deputación da Coruña. Cristina Capelán, deputada provincial de Mar e Medio …
O próximo día 15 de outubro, Unión de Consumidores de Galicia en colaboración coa Consellería de Medio Ambiente e Cambio Climático da Xunta de Galicia, o …
O soro de queixería, obtido durante o proceso de fabricación do queixo, é o principal efluente das industrias queixeiras e, debido á súa composición …
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, Martín Alemparte, mantivo esta semana unha reunión de traballo con empresas operadoras adheridas ao …
O selo de calidade de Artesanía Alimentaria continúa medrando dende a súa posta en marcha pola Xunta de Galicia, a través da Axencia Galega da Calidade …
O tofu é un alimento vexetal cunha base proteica moi interesante, xa que a súa cadea de aminoácidos é idéntica á da proteína animal. Aos poucos, este …
A Consellería do Medio Rural destaca o valor da produción agroalimentaria de calidade certificada galega, na que se inclúen 35 denominacións de orixe e …
O Goberno abrirá o vindeiro día 19 de setembro o prazo de solicitude para acceder ás axudas do PERTE Agroalimentario na súa segunda convocatoria, …