"Os produtos auténticos, que nacen da terra, van ser un luxo"
Bigcrafters Grandes Artesanos defínese como a plataforma de e-commerce dixital de produtos artesáns, impulsada por Hijos de Rivera. Naceu …
Bigcrafters Grandes Artesanos defínese como a plataforma de e-commerce dixital de produtos artesáns, impulsada por Hijos de Rivera. Naceu …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal), organiza un curso sobre estratexias de marketing como ferramentas …
O pequeno núcleo de casas de Vilar de Aldixe, na parroquia de Vilaragunte, está rodeado de soutos. Pero como pasa en moitos lugares de Paradela e doutros …
No último ano en Galicia, a agricultura ecolóxica aumentou un 3 % en número de operadores (elaboradores e productores) e na última década (2013-2023) o …
A Xunta outorga o selo de Galicia Calidade a Bico de Xeado polo seu carácter emprendedor, a súa vinculación ao mundo rural e a súa aposta pola …
A asociación ecoloxista Amigos da Terra fai público o Informe “A produción e consumo de carne a debate” no que visibiliza os principais impactos …
O ministro de Consumo, Alberto Garzón, publicou nas súas redes sociais un vídeo no que insta á cidadanía a reducir o consumo excesivo de carne para …
O Clúster Alimentario de Galicia (Clusaga) distinguiu na sétima edición dos Premios Galicia Alimentación seis proxectos destacados pola súa innovación e …
A variedade de queixos que temos á nosa disposición na península é de sobra coñecida por todos. Almorzos, ceas, comidas ou sobremesa, tanto ten. Podes …
Comeza a haber nenos e nenas en Galicia que non teñen aldea. O éxodo rural e a urbanización da poboación desconectou ás novas xeracións da produción de …
A empresa española especializada no desenvolvemento e formulación de produtos bioinsecticidas, biofunxicidas e bioestimulantes, Seipasa, recibiu o Premio …
Un total de 73 candidaturas concorren á sétima edición dos Premios Galicia Alimentación que organiza o Clúster Alimentario de Galicia. Estes galardóns …
A área de Medio Rural, Mar e Mocidade da Deputación de Lugo colabora na posta en marcha da plataforma de venda en liña de produtos …
O cociñeiro Yayo Daporta e dono do restaurante que leva o seu nome, situado en Cambados, foi o encargado de realizar a última acción da Aula Gastronómica …
A pandemia marcou os hábitos de consumo de 2020, tal e como reflicte o último informe de consumo alimentario en España 2020, presentado esta semana polo …
O sector lácteo logrou fai un par de anos que Europa prohibise utilizar o termo leite para a comercialización de bebidas vexetais, pero outro fraúde …