A cooperativa Pico Sacro e a queixería Queizuar buscan valorizar o soro de queixo
O Laboratorio de Bioquímica da Facultade de Ciencias do campus de Ourense está a levar a cabo un proxecto de investigación que baixo o …
O Laboratorio de Bioquímica da Facultade de Ciencias do campus de Ourense está a levar a cabo un proxecto de investigación que baixo o …
Un grupo de catro científicos reuniuse recentemente nun acto organizado na Universidade de Santiago para debatir sobre o suposto impacto da produción …
Business Factory Food (BFFood), a aceleradora vertical do sector alimentario galego impulsada pola Xunta de Galicia e dinamizada polo Clúster Alimentario de …
[caption id="attachment_190578" align="aligncenter" width="1560"] Campo de ensaio de guisantes[/caption] A recente guerra en Ucraína volveu a pór en …
A Festa da Androlla de Navia de Suarna está de celebración. A cita de exhaltación deste produto da matanza típico da zona cumpre 30 anos, nos que este …
Nun contexto crecente de aposta pola economía circular e a sostibilidade, cada vez son máis os residuos da industria agroalimentaria que se intentan …
A Feira do Butelo da Fonsagrada, que se celebra este sábado e domingo, é unha das citas gastronómicas máis asentadas do inverno galego e que este ano …
Dá comezo a campaña electoral das eleccións para a renovación dos órganos de goberno dos consellos reguladores do ámbito agroalimentario galego, …
A Axencia Estatal de Investigación, dependente do Ministerio de Ciencia e Innovación, concedeu este mes a grupos de investigación da Universidade de Vigo …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica este venres a orde da Consellería do Medio Rural pola que se convocan este ano un total de 30 millóns de euros en …
Os datos da Comisión Europea sobre o encarecemento dos produtos alimenticios nos supermercados durante o 2022 deixan un panorama similar en toda Europa, …
O Clúster Tecnolóxico Empresarial das Ciencias da Vida de Galicia (Bioga), co respaldo da Xunta, a través da Vicepresidencia Primeira e a Axencia Galega de …
A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (AGACA) organiza un curso online sobre certificacións de calidade alimentaria e ambiental. Baixo o …
O próximo mes de febreiro comeza o programa EcoComedores, un proxecto que se pon en marcha da man de 11 Grupos de Desenvolvemento Rural, Gadisa e a Axencia …
A Asociación Agraria de Galicia (ASAGA) presentou esta semana as súas candidaturas ás eleccións convocadas nos Consellos Reguladores das Denominacións de …