A cooperativa Pico Sacro e a queixería Queizuar buscan valorizar o soro de queixo
O Laboratorio de Bioquímica da Facultade de Ciencias do campus de Ourense está a levar a cabo un proxecto de investigación que baixo o …
O Laboratorio de Bioquímica da Facultade de Ciencias do campus de Ourense está a levar a cabo un proxecto de investigación que baixo o …
Allariz acollerá do 30 de setembro ao 12 de outubro unha nova edición das Xornadas de Carne de Boi de Allariz. Este ano cumprirán o seu 11º ano de …
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, José Luis Cabarcos, visitou este xoves a fábrica da queixería Prestes, beneficiaria dunha axuda de …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica este martes a orde da Consellería do Medio Rural pola que se establecen normas en relación coa comercialización …
A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) organiza o ciclo formativo de carácter gratuíto ‘A economía social e a modernización do …
O Cfea de Sergude organiza a terceira edición do curso ‘Formación complementaria á análise sensorial dos queixos galegos con DOP’ que ofrecerá un …
A Fundación Juana de Vega organiza un curso sobre canles curtas de comercialización no sector agroalimentario. Ofrécense dúas modadalidades de …
A Consellería do Medio Rural comunicou avances sobre a posta en marcha do Observatorio da Cadea Alimentaria, un instrumento que procura mellorar o …
Polas súas características, as algas están a ser grandes protagonistas dunha revolución no sector agroalimentario. A combinación do seu gran abano de …
Casa Grande de Xanceda, unha granxa ecolóxica ubicada no concello coruñés de Mesía, lanza Canhelado, unha campaña solidaria para apoiar ás protectoras de …
A Axencia de Información e Control Alimentario (AICA) presentou este martes na reunión do seu Consello Asesor o informe correspondente ao primeiro semestre …
A Xunta de Galicia acaba de abrir o prazo para solicitar as axudas para a creación e lanzamento de plataformas de marketplace que deberán estar baseadas nun …
A Área de servizos agrarios de Betanzos-Ferrol, dependente da Consellería do Medio Rural, ten previsto celebrar unha acción de formación profesional e …
Central Lechera Asturiana lanza Vegetánea, a nova gama de produtos 100% vexetais composta por catro referencias para o mercado gran consumo; soia, avea, …
O conselleiro do Medio Rural, José González, acompañado do director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, José Luis Cabarcos, asinou hoxe un convenio …