BioCultura A Coruña 2025 finaliza con éxito reforzando o sector ecolóxico en Galicia
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
Bico de Xeado, o proxecto de Granxa O Cancelo de posta en valor do leite galego a través da innovación e o valor engadido, prevé duplicar en 2016 a …
Evitar intermediarios mediante a venda directa e ter unha relación de ti a ti co consumidor para mellorar a calidade dos seus produtos e adaptarse aos seus …
AgrifoodTEF (Testing and Experimentation Facilities) defínese como unha rede de infraestruturas de proba e validación en Europa en contornas reais, físicas …
A directora xeral de Comercio, Sol Vázquez Abeal, acompañada polo xerente de Galicia Calidade, Alfonso Cabaleiro, entregou en Celanova (Ourense) …
As relacións comerciais da cadea agroalimentaria entre agricultores, gandeiros, fabricantes e cadeas de distribución están desde setembro do 2014 baixo …
Ó longo do 2015 saíron ó mercado en todo o mundo 241.000 novos produtos, un 40% deles en Europa. O Cluster Alimentario de Galicia elaborou unha publicación …
Os produtos de calidade de máis dun cento de empresas agroalimentarias galegas protagonizan estes días en Bruxelas o Galician Gourmet Extravaganza, un evento …
O Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio Ambiente, en colaboración coa Federación Española de Industrias de Alimentación e Bebidas (FIAB), …
Este xoves tivo lugar a presentación para os medios do programa completo da 41ª Festa do Queixo. O acto tivo lugar no restaurante Casa Chelo, enArzúa. …
O Consello Regulador das Indicacións Xeográficas (CRIIGG) das Augardentes e Licores Tradicionais de Galicia cualificou o pasado ano un total de 276.458 …
Capacitar aos mellores profesionais da industria agroalimentaria mediante programas formativos de alto nivel que, á vez, permiten traballar desde o primeiro …
Comer moitos ovos ten mala prensa polo seu contido en colesterol, aínda que o sector agroalimentario esfórzase desde hai anos en derribar ese mito. Unha tese …
Aceites Abril presentou de modo oficial a colleita que se utiliza para a elaboración do seu Aceite de Oliva Virxe Extra (AOVE) Oliveiras Galegas. Os …
A Indicación Xeográfica Protexida Mel de Galicia rematou o 2015 con 315 apicultores inscritos, 31 máis que en 2014, e con 29 empresas envasadoras, 3 máis. …
Andrés García é un dos mestres queixeiros referentes en España. É propietario de La Despensa de Andrés, en Ibi (Alacante) na que o queixo é o seu …