A suba dos prezos dos alimentos en España no último ano sitúase na media europea
A comida encareceuse nos supermercados europeos unha media dun 17,1 % durante o 2022, en tanto en España o aumento foi do 18,7 %
A comida encareceuse nos supermercados europeos unha media dun 17,1 % durante o 2022, en tanto en España o aumento foi do 18,7 %
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica este venres a orde da Consellería do Medio Rural pola que se convocan este ano un total de 30 millóns de euros en …
O Clúster Tecnolóxico Empresarial das Ciencias da Vida de Galicia (Bioga), co respaldo da Xunta, a través da Vicepresidencia Primeira e a Axencia Galega de …
[caption id="attachment_190578" align="aligncenter" width="1560"] Campo de ensaio de guisantes[/caption] A recente guerra en Ucraína volveu a pór en …
O índice de prezos mundiais dos alimentos caeu por noveno mes consecutivo en decembro de 2022, diminuíndo un 1,9 % con respecto ao mes anterior, segundo …
Unións Agrarias concorre ás eleccións convocadas nos Consellos Reguladores das Denominacións de Orixe e das Indicacións Xeográficas Protexidas de Galicia …
O Consello de Ministros aprobou este martes, a proposta do Ministerio de Agricultura, un Real Decreto que desenvolve o rexistro de contratos alimentarios de …
A Nave do Mercado de Moeche acolleu este xoves o acto oficial de clausura dos dous primeiros cursos impartidos ata o momento no Centro de Transformación …
A marca de garantía Galicia Calidade celebrou hoxe os seus 25 anos de vida nun evento que se desenvolveu na Cidade da Cultura (Santiago de Compostela). O …
O vindeiro sábado, 17 de decembro, celebrarase na Casa Común de Rarís, no concello coruñés de Teo, o VI Foro Labrego de Agroecoloxía. As inscricións …
InLeit Ingredients lanza unha nova liña de poductos funcionais, Clear Drink Series, pensada para dar resposta ás persoas que realizan práctica deportiva, …
Este sábado, 3 de decembro, comeza unha nova edición de desTAPAte, a ruta gastrónimca para disfrutar de dous dos produtos típicos do concello coruñés de …
Este mércores, 30 de novembro, celebrarase en Santiago de Compostela unha xornada técnica sobre “As etiquetaxes frontais nos envases alimentarios, un …
“Empezamos no ano 1998. Fixérase a primeira Festa da Androlla e resulta que non había androllas para vender porque facíanse tradicionalmente nas casas, …
A Fundación Juana de Vega convoca a XI edición do PROGRAMA DE APOIO A EMPRESAS AGROALIMENTARIAS, un programa de formación e mentorización orientado a …