Ampliada a regulación do selo de Artesanía Alimentaria con doce novas normas técnicas
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
BioCultura, a feira de ecoturismo e produtos ecolóxicos, celebrarase do 7 ao 9 de marzo en ExpoCoruña. Espérase a visita de máis de 15.000 persoas. 150 …
No ano 2022 Jesús Alejandro Morales chegou desde Venezuela a Galicia co obxectivo de continuar exercendo como veterinario e buscar un futuro mellor para el e …
O pasado 14 de marzo, o concello asturiano de Vegadeo acolleu unha xornada clave para o proxecto CLIMALACT. Esta iniciativa innovadora, cofinanciada pola …
Vivir en zona urbana ou contar con pouco espazo arredor dunha vivenda non impide comer produtos cultivados e colleitados por un mesmo. Con este obxectivo, o …
A conselleira do Medio Rural, María José Gómez, acompañada polo director xeral da PAC e do Control da Cadea Alimentaria, Juan José Cerviño, e polo …
A Deputación da Coruña destina 80.000 euros a financiar a ampliación e mellora do equipamento do Centro de Desenvolvemento Rural A Fusquenlla, un dos 11 …
O proxecto EDIH DATAlife, financiado polo programa Dixital Europe, busca posicionar a Galicia como un referente europeo na implantación de tecnoloxías …
Coa convulsa situación que se está vivindo neste momento debido ao cambio climático e as enfermidades que afectan aos castiñeiros, a unión entre o sector …
O pasado 19 de decembro celebrouse o Concello de Barreiros o IV Consello Alimentario do Eo, un órgano consultivo e participativo que busca impulsar un sistema …
A Queixería Barral foi o escenario elixido para a presentación este mércores dos cinco novos carteis conmemorativos da Festa do Queixo de Arzúa, un evento …
O mercado Nadalmente Lucense, promovido polo Executivo de Paula Alvarellos, incluirá esta fin de semana talleres infantís, contacontos …
Un total de 65 mostras de meles e 46 de queixos participan na XXIII Cata dos meles e na XXVII edición da Cata dos queixos de Galicia, que organiza a …
O 19 de decembro celébrase no Concello de Barreiros o IV Consello Alimentario do Eo, un órgano consultivo e participativo que busca impulsar un sistema …
AgrifoodTEF (Testing and Experimentation Facilities) defínese como unha rede de infraestruturas de proba e validación en Europa en contornas reais, físicas …
A Deputación de Ourense, a través do Inorde, ofrecerá en decembro un curso sobre ecodeseño e etiquetaxe. Esta formación busca dotar aos produtores de …
Ana Arias, doutora pola Universidade de Santiago de Compostela, foi distinguida co VIII Premio á Mellor Tese Doutoral da Cátedra AgroBank ‘Calidade e …