Vigo, Ribadavia, Lugo e Santiago acollerán mercados de produtos de Artesanía Alimentaria de Galicia
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, Martín Alemparte, mantivo esta semana unha reunión de traballo con empresas …
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, Martín Alemparte, mantivo esta semana unha reunión de traballo con empresas …
A área de Medio Rural, Mar e Mocidade da Deputación de Lugo colabora na posta en marcha da plataforma de venda en liña de produtos …
O cociñeiro Yayo Daporta e dono do restaurante que leva o seu nome, situado en Cambados, foi o encargado de realizar a última acción da Aula Gastronómica …
[caption id="attachment_240754" align="aligncenter" width="1320"] Algúns dos produtos amparados polo selo de calidade Artesanía Alimentaria de Galicia. Foto: …
A pandemia marcou os hábitos de consumo de 2020, tal e como reflicte o último informe de consumo alimentario en España 2020, presentado esta semana polo …
O sector lácteo logrou fai un par de anos que Europa prohibise utilizar o termo leite para a comercialización de bebidas vexetais, pero outro fraúde …
A Praza de Abastos de Lugo e o Mercado Municipal de Quiroga Ballesteros son dúas instalacións ubicadas en pleno centro da cidade que levaban anos en …
O cociñeiro e propietario do Restaurante España en Lugo, Héctor López, foi o encargado de impartir onte a Aula Gastronómica Galicia Calidade no IES …
“Toda a familia somos panadeiros. A que empecei fun eu no ano 85 e hoxe hai 3 xeracións facendo pan en 3 panaderías distintas”, resume Concha …
O Consello da Xunta avaliou hoxe o informe da Consellería do Medio Rural sobre o sometemento á consulta pública previa da elaboración do anteproxecto da …
O Cluster Alimentario de Galicia (Clusaga) convoca, por sétimo ano consecutivo, os Premios Galicia Alimentación co obxectivo de recoñecer e visibilizar as …
Susana Aguiar e Álex Moure, dous mozos emprendedores de Lalín, veñen de lanzar ao mercado baixo a marca Kalekói unha gama de iogures elaborados con leite …
En tempos de pandemia, o sector agroalimentario español volveu mostrar a súa fortaleza chegando en 2020 a unha nova marca de 17.805 millóns de euros no seu …
O novo Real Decreto 1086/2020 polo que se regulan determinadas disposicións da Unión Europea en materia de hixiene da produción e comercialización dos …
O 38,4% dos galegos xa consume alimentos ecolóxicos todas as semanas, segundo se desprende do “Barómetro 2020 sobre percepción e consumo de alimentos …
A Fundación Juana de Vega promove coa EFA- Fonteboa unha nova edición do curso “Estratexias de comercialización, packaging e etiquetado de produtos …