Curso de producción ecolóxica

O vindeiro 23 de novembro o Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo (CIAM) organiza un curso de produción ecolóxica.

Programa:

09:00 – Presentación e proposta de obxectivos
09:15 – Introdución a produción ecolóxica
10:00 – A produción vexetal ecolóxica
10:45 – A produción gandeira ecolóxica
12:00 – Pausa
12:20 – A transformación dos alimentos ecolóxicos
13:00 – A etiquetaxe dos produtos ecolóxicos
13:30 – Intercambios comerciais con outros países
14:00 – Regulamento (CE) Nº 2018/848 sobre produción ecolóxica
14:30 – Enquisa de satisfación
15:00 –  Despedida e peche

Profesorado:

– María del Carmen Fernández Ledo (xestora de proxectos sostibles e formadora especializada en Produción Ecolóxica).

Lugar de celebración:

Salón de actos do CENTRO DE INVESTIGACIÓNS AGRARIAS DE MABEGONDO.
Estrada Betanzos-Mesón do Vento Km 7 Abegondo (15318 A Coruña)

Debido á Covid-19, habilitarase a posibilidade de facer o curso de forma telepresencial vía Webex.
Aqueles participantes que elixan a modalidade telepresencial recibirán un correo electrónico cun enlace para seguir o curso. 

Solicitudes:

A actividade é de balde e dá dereito a un certificado de asistencia. As solicitudes pódense descargar da páxina web www.ciam.gal e deberase remitir por correo electrónico ao enderezo cristina.fernandez.otero@xunta.gal ou por fax 881 881 800

Prazas limitadas. Por rigorosa orde de inscrición.Admitiranse solicitudes ata o 19 de novembro de 2020.

CURSO CIAM ECO 2 CURSO CIAM ECO Q

2 ideas sobre “Curso de producción ecolóxica

  1. Miguel

    Hola estoy intentando hacer y mandar la solicitud e non soy capaz,me pueden explicar unha manera facil para poder hacerlo estoy interesadisimo no curso no presencial,vivo no concello da lama,grazas e un saudo

    Contestar

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información