BioCultura A Coruña 2025 finaliza con éxito reforzando o sector ecolóxico en Galicia
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
O próximo 28 de xuño, a Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias (APLTA) impartirá nas súas instalacións un curso de Análise sensorial de …
A innovación e a transición ecolóxica no sector da alimentación serán dúas dos temas centrais do VII Foro Galicia Alimentación do Clúster Alimentario …
AgrifoodTEF (Testing and Experimentation Facilities) defínese como unha rede de infraestruturas de proba e validación en Europa en contornas reais, físicas …
O vindeiro martes 21 de xuño, ás 10h, celebrarase un seminario online gratuíto sobre o proxecto BIOPROINSECT. Representantes do tres entidades galegas …
O curso gratuíto “A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais” busca promover as …
Unha vez pechado o prazo de presentación de candidaturas aos VIII Premios Galicia Alimentación que organiza o Clúster Alimentario de Galicia (Clusaga), …
ABANCA celebrará mañá xoves, 16 de xuño, en Santiago de Compostela unha xornada divulgativa sobre as claves que ofrece o PERTE (Proxecto Estratéxico para …
Os últimos meses están a ser críticos para a maioría das queixerías galegas e algunhas delas mesmo comezan ter dúbidas sobre a viabilidade da súa …
O Sindicato Labrego Galego organiza para a vindeira semana un curso sobre elaboración de queixos e derivados lácteos dirixido tanto a persoas …
O centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Monforte de Lemos, dependente da Consellería do Medio Rural, acolle dende este luns varios cursos de …
O programa “Da Escola á Granxa” de Medio Rural da Deputación de Lugo estreouse cunha gran acollida por parte da comunidade educativa. Concluído o prazo …
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, José Luis Cabarcos, puxo este mércores pola tarde en valor o primeiro produto amparado polo selo de …
Este martes 24 de maio terá lugar un encontro online para mozos e mozas que trabajan no sector agroalimentario galego que se centrará na …
A Consellería do Medio Rural -a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria- celebrará o vindeiro xoves, 19 de maio, unha xornada técnica de …
A cooperativa Campoastur presentou este xoves Campobio, a súa propia marca de leite ecolóxico que acaba de lanzar ao mercado. É un leite que procede …