“Eduardo Peña”, da DO. Ribeiro, elixido Mellor Viño Branco de Galicia , e "Prómine", da DO. Ribeira Sacra, mellor tinto
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
O Centro de Formación e Experimentación Agraria (CFEA) de Sergude, en Boqueixón (A Coruña), dependente da Consellería do Medio Rural, acollerá o vindeiro …
Feiraco amplía a súa gama de produtos co lanzamento de iogures en tres referencias: natural, vainilla e fresa, que se poden atopar en tendas e supermercados. …
Miguel Herrero é doutor en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos pola Universidade Autónoma de Madrid, e actualmente desenvolve a súa actividade investigadora …
O Centro de Promoción Rural EFA Fonteboa xunto co concello de Coristanco organizan para este mércores, 28 de maio, unha xornada sobre “Muller, leite e …
A Fundación Juana de Vega vén de presentar o seu informe sobre o sector leiteiro galego. O documento recolle parámetros que xa son unha constante para os …
O pasado 14 de marzo, o concello asturiano de Vegadeo acolleu unha xornada clave para o proxecto CLIMALACT. Esta iniciativa innovadora, cofinanciada pola …
Case 9.000 granxas e por riba de un millón cen mil vacas forman parte da Asociazione Nazionale Allevatori della Razza Frisona Bruna Jersey Italiana (ANAFIBJ. …
A finca Mouriscade, da Deputación de Pontevedra, acolleu recentemente unha nova xornada formativa organizada por Africor Pontevedra. A duración da vida útil …
Casa das Pedras SC (Parada, Lalín) conta nas súas instalacións con dous robots de muxido, o arrimador de comida e a amamantadora, ademais doutras …
A cooperativa Cobideza vén de celebrar a Asemblea Xeral, na que Román Santalla puxo fin a 31 anos á fronte da presidencia da entidade. Substituirao Jesús …
O cartón de Únicla A2 é o resultado do esforzo dos técnicos da cooperativa Clun, dos equipos de veterinaria, dos servizos de alimentación, do Servizo …
“En Galicia contamos con gandeiros moi eficientes e competitivos en calquera contorna e a nivel europeo, e as perspectivas para este sector son moi …
As perspectivas do mercado do leite en Galicia están marcadas por dúas tendencias positivas e unha incertidume. Unha das tendencias positivas é que a …
A Organización Interprofesional Láctea (InLac) elixiu na súa Asemblea Xeral a Javier Roza como novo presidente da entidade para os próximos dous anos. Roza …