Cales son os países que máis pagan polo viño español?
As exportacións de viño son un dos motores do sector agrícola en España. De feito, o pasado ano alcanzaron os 2.879 millóns de euros e …
As exportacións de viño son un dos motores do sector agrícola en España. De feito, o pasado ano alcanzaron os 2.879 millóns de euros e …
O aumento dos custes de produción no sector agrogandeiro está motivando o desenvolvemento da innovación e da investigación no entorno das materias primas. …
A gran dependencia do sector gandeiro das importacións de soia como fonte de proteína vexetal para a elaboración de pensos compostos motiva a procurar …
O grupo Operativo Proteinleg presenta o vindeiro martes, día 15 de febreiro, o seu proxecto de innovación centrado en proporcionar alternativas á proteína …
Vense observando nalgunhas granxas de vacún de leite galegas como parcelas que dedican ao cultivo do millo en verán, unha vez recollido quedan sen cultivar, …
O Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo (CIAM) constatou que as vacas alimentadas con leguminosas producen ata un 8% máis de leite e cun perfil …
FERTIPRADO, empresa de referencia en sementes pratenses, foi a primeira empresa a nivel mundial a inscribir unha variedade de trevo, o Trifolium isthmocarpum …
No Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo estase a realizar un estudo sobre como mellorar o rendemento dos cultivos forraxeiros mediante un uso máis …
Para que unha mestura de raigrás e trevos se implante ben temos varios factores que debemos ter en conta: – Preparación do solo: debemos preparar ben a …
A faba de Lourenzá caracterízase por ser un legume de calidade, de bo tamaño, pel fina, textura mantecosa e que absorbe os sabores dos produtos que a …
No relatorio presentáronse os principais resultados obtidos no CIAM no marco dos proxectos PGDIT -09MRU012E (1) e INIA RTA2012-0065-C05-02 (2) . Os ensaios …
Sébastien Ferran é enxeñeiro agrónomo e colaborador de Certiherb. Participou nas últimas Xornadas Técnicas de Vacún de Leite de Seragro cun relatorio …
O Consello Superior de Investigacións Científicas (CSIC) presentou hoxe na súa Delegación Institucional en Galicia “Grain Legumes” (Leguminosas de …
Os chícharos e outras leguminosas tales como o garavanzo, a lentella ou a soia, conteñen inhibidores de proteasas que bloquean a dixestión das proteínas, …
Teresa Millán Valenzuela é a actual secretaria da Asociación Española de Leguminosas. Acaba de participar no Simposio internacional de Cultivos Proteicos, …