Uns 6.500 galegos perden os carnés de fitosanitarios obtidos no Bierzo con cursos fraudulentos
A invalidación das autorizacións chega en plena campaña de tratamentos contra o mildeu en cultivos como a pataca ou o viñedo
A invalidación das autorizacións chega en plena campaña de tratamentos contra o mildeu en cultivos como a pataca ou o viñedo
Máis de 300 produtores convocados pola asociación Gandeiros Galegos da Suprema reuníronse o mércores pola tarde no Pazo de Feiras e Congresos de …
Os produtores de carne de Ternera Gallega Suprema que forman parte da asociación Gandeiros Galegos da Suprema están valorando a opción de mandar os seus …
O acordo asinado hai tres semanas entre produtores, industria e distribución para mellorar o prezo en orixe dos animais amparados baixo a IXP Ternera Gallega …
O secretario xeral de UUAA, Roberto García, explicou este martes en Lugo os pormenores do protocolo asinado o venres cos matadoiros e as cadeas de …
Unir forzas para desenvolver e potenciar o sistema de produción, promoción e comercialización da carne de vacún maior de calidade en Galicia, así como a …
O conselleiro do Medio Rural, José González, mantivo esta semana unha reunión de traballo co alcalde de Xunqueira de Ambía, José Luis Gavilanes, para …
Seis Grupos de Desenvolvemento Rural (GDR) e quince adegas das catro Indicacións Xeográficas Protexidas (IXP) xuntan os seus esforzos nun …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza a semana vindeira na Coruña unha nova xornada …
O proxecto Posta en Valor da Faba de Lourenzá: sanidade da semente, cultivo e comercialización celebrou a súa primeira reunión de presentación o pasado …
Amarelante Sociedade Cooperativa Galega é o nome dun proxecto que busca revitalizar o rural a través da castaña. A iniciativa colle o nome da …
O pequeno núcleo de casas de Vilar de Aldixe, na parroquia de Vilaragunte, está rodeado de soutos. Pero como pasa en moitos lugares de Paradela e doutros …
Suso Buján leva 4 décadas de panadeiro, sempre guiado por un obxectivo: non perder a esencia do bo pan, aquel que antes se cocía nas casas. El é a terceira …
O sur da provincia de Lugo é un enclave privilexiado para o vacún de carne e nos últimos anos foron xurdindo un bo número de empresas que aproveitan ese …
O Concello de Coristanco (A Coruña) organiza os días 6 e 7 de marzo unhas Xornadas Técnicas sobre a Pataca. As sesións abordarán temas como os sistemas de …