Freshcut prevé un aumento do 50% na súa produción de purés e cremas de verduras
Freshcut cumpre este 2025 o obxectivo de incrementar a produción dos seus produtos da marca Galifresh, fundamentalmente purés e …
Freshcut cumpre este 2025 o obxectivo de incrementar a produción dos seus produtos da marca Galifresh, fundamentalmente purés e …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica hoxe a Lei da calidade alimentaria de Galicia, unha norma que reforza a aposta da Xunta a prol da excelencia, a …
A sede da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal), en Santiago de Compostela, acolleu hoxe a presentación do 5.º Barómetro de Percepción e Consumo …
A Asociación Galega de Apicultura organiza un curso de iniciación á apicultura. Este curso celebrarase na Pobra do Caramiñal o día 10 de febreiro de 10:00 …
Galicia tamén elabora os seus produtos delicatessen, non todo ía vir dos Alpes nin de detrás ou diante dos Pirineos. Por iso vai sendo hora de facerlle …
Seaga recibiu fai 4 anos a encomenda por parte da Xunta de Galicia para a retirada dos niños de velutina comunicados a través do teléfono 012, un período …
Os apicultores galegos piden a Xunta que tome en serio o problema da velutina e adopte medidas efectivas para loitar contra unha praga que leva máis de 10 …
O 2023 está a ser un ano moi difícil para os apicultores debido á elevada presión de velutina, tanto que na maioría dos apiarios as abellas non saen a …
O presidente do Goberno galego, Alfonso Rueda, puxo en valor a nova Lei de Calidade Alimentaria -á que hoxe o Consello da Xunta lle deu o visto e prace e …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica hoxe a resolución da Dirección Xeral de Gandaría, Agricultura e Industrias Agroalimentarias, dependente da …
EE. UU. é o terceiro país máis poboado por detrás de China e India. Dentro de dez anos, este coloso terá case 350 millóns de habitantes, que demandarán …
O director da Oficina Técnica do Comisionado para o Programa Estratéxico de Recuperación e Transformación Económica (PERTE) Agroalimentario, dependente do …
A innovación e o compromiso co sector da alimentación volveron ser recoñecidos polo Clúster Alimentario de Galicia, Clusaga, que vén de entregar os IX …
Food Improviders é un proxecto europeo que trata de achegarlle aos produtores coñecemento e competencias acerca de modelos máis sustentables na cadea …
Coa chegada da primavera, a actividade multiplícase nos colmenares. Apicultores profesionais e afeccionados revisan o estado das colonias, repiten os …