A horta urbana de 20 metros cadrados que é seguida por 1 millón de persoas
Vivir en zona urbana ou contar con pouco espazo arredor dunha vivenda non impide comer produtos cultivados e colleitados por un mesmo. …
Vivir en zona urbana ou contar con pouco espazo arredor dunha vivenda non impide comer produtos cultivados e colleitados por un mesmo. …
Logo de anos de traballo e xestión, este mércores comezaron a venderse as primeiras pezas de pan baixo o selo da Indicación Xeográfica Protexida (IXP) Pan …
Francisco Conde, vicepresidente económico e conselleiro de Economía, visitou a sede de Castro de Rei da empresa lucense Innolact para entregar o distintivo …
A importancia para as abellas do manexo de masas vexetais e a necesidade de recuperación de cultivos autóctonos foi un dos eixes temáticos dunha xornada …
Un mel de excelencia que sexa un reflexo da paisaxe e do territorio. Este é o obxectivo do apicultor e promotor da marca Apia Natura, Elías Seoane. A …
O sector da agricultura ecolóxica vive un momento doce en Navarra. A decisión do Goberno foral, acordada cos produtores, de esixir menús elaborados con …
“A xente necesita beber leite. Vós producídela, contádeo, non teñades vergoña”, recomenda aos gandeiros José Miguel Mulet, catedrático de …
O entorno de Rebordelos é senlleiro e forma parte da Rede Natura 2000, que recoñece e protexe este ecosistema de turbeiras de cobertor único en Europa …
Galacteum, industria liderada pola cooperativa Aira, apostou pola innovación a través dunha colaboración con Asuque, unha firma á que mentorizou no marco …
A I Mostra de Calidade Alimentaria, organizada pola Consellería do Medio Rural, estase a celebrar no Pazo de Quián, en Sergude (Boqueixón). No seu arranque …
O concello de Muras é un paraíso para as abellas. Abundante flora melífera, un territorio natural e a tradición apícola mantida de xeración en xeración …
O proxecto Apiturismo de Galicia, promovido pola Asociación Galega de Apicultura (AGA), ten como obxectivos principais poñer en valor unha apicultura …
Visitamos Jamones González, unha histórica empresa lucense de O Corgo que está dirixida hoxe en día pola terceira xeneración da familia. A firma cárnica …
Gilles Fert é un dos apicultores máis recoñecidos a nivel internacional e recentemente visitou Galicia para impartir unha serie de cursos a apicultores …
A varroa destrutor é a día de hoxe o principal problema sanitario nos colmenares de todo o mundo. En España provoca unha taxa de montandade invernal …