BioCultura A Coruña 2025 finaliza con éxito reforzando o sector ecolóxico en Galicia
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
Os primeiros 20 meses de funcionamento da Agencia de Información y Control Alimentaria (Aica) saldáronse con 322 propostas de sanción, a maioría no sector …
A directora xeral de Comercio, Sol Vázquez, acompañada do xerente de Galicia Calidade, Alfonso Cabaleiro, entregaron hoxe en Maside (Ourense) o certificado …
AgrifoodTEF (Testing and Experimentation Facilities) defínese como unha rede de infraestruturas de proba e validación en Europa en contornas reais, físicas …
Freshcut, unha empresa galega do grupo Frutas Nieves, está a consolidarse no mercado cunha oferta centrada en froitas e hortalizas de cuarta e quinta gama, é …
Adega Valdés, ubicada en Vedra (A Coruña), é unha das firmas que está a tirar pola subzona da Ribeira do Ulla. Desde que o Ulla entrou na denominación de …
A conselleira do Medio Rural, Ángeles Vázquez, destacou esta mañá, durante unha visita a unha explotación de porcino no municipio coruñés de Toques, que …
O Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio Ambiente organizou onte na caseta do Ministerio en Alimentaria 2016, unha xornada de divulgación da …
A ministra de Agricultura, Alimentación e Medio Ambiente, Isabel García Tejerina, entregou hoxe, no marco do Salón Internacional da Alimentación e Bebidas …
Crema de castaña con boletus, castañas en almíbar con figos ou crema de castaña con chocolate son algúns dos produtos elaborados por María Jesús e …
Na elaboración do queixo, tanto artesanal como industrial, obtense como subproduto o soro de leite, que representa aproximadamente o 85/90% do volume de leite …
A Agrupación Apícola de Galicia presentou este mércores en Barbadás (Ourense) o primeiro contrato homologado para o mel de Galicia. O documento, en fase de …
Clesa quere entrar na gama de postres infantís con dous novos produtos, ‘Mini bombon kids’, unha versión para os máis pequenos dos seus iogures …
Recoñecer e promover o requeixo como un produto lácteo típicamente galego e saúdable. Este é o obxectivo da Asociación de Produtores de Requeixo de …
Elaborar un vermut de alta calidade en Galicia con viño albariño e con vocación exportadora. O que podería parecer unha quimera, dada a forte tradición …
Elaborar produtos cárnicos de calidade a partir de porcos criados en Galicia e mantendo os procesos de elaboración tradicionais. Esa é a filosofía coa que …