"Os produtos auténticos, que nacen da terra, van ser un luxo"
Bigcrafters Grandes Artesanos defínese como a plataforma de e-commerce dixital de produtos artesáns, impulsada por Hijos de Rivera. Naceu …
Bigcrafters Grandes Artesanos defínese como a plataforma de e-commerce dixital de produtos artesáns, impulsada por Hijos de Rivera. Naceu …
Recoñecer e promover o requeixo como un produto lácteo típicamente galego e saúdable. Este é o obxectivo da Asociación de Produtores de Requeixo de …
Elaborar un vermut de alta calidade en Galicia con viño albariño e con vocación exportadora. O que podería parecer unha quimera, dada a forte tradición …
No último ano en Galicia, a agricultura ecolóxica aumentou un 3 % en número de operadores (elaboradores e productores) e na última década (2013-2023) o …
Elaborar produtos cárnicos de calidade a partir de porcos criados en Galicia e mantendo os procesos de elaboración tradicionais. Esa é a filosofía coa que …
Bico de Xeado, o proxecto de Granxa O Cancelo de posta en valor do leite galego a través da innovación e o valor engadido, prevé duplicar en 2016 a …
Evitar intermediarios mediante a venda directa e ter unha relación de ti a ti co consumidor para mellorar a calidade dos seus produtos e adaptarse aos seus …
A directora xeral de Comercio, Sol Vázquez Abeal, acompañada polo xerente de Galicia Calidade, Alfonso Cabaleiro, entregou en Celanova (Ourense) …
As relacións comerciais da cadea agroalimentaria entre agricultores, gandeiros, fabricantes e cadeas de distribución están desde setembro do 2014 baixo …
Ó longo do 2015 saíron ó mercado en todo o mundo 241.000 novos produtos, un 40% deles en Europa. O Cluster Alimentario de Galicia elaborou unha publicación …
Os produtos de calidade de máis dun cento de empresas agroalimentarias galegas protagonizan estes días en Bruxelas o Galician Gourmet Extravaganza, un evento …
O Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio Ambiente, en colaboración coa Federación Española de Industrias de Alimentación e Bebidas (FIAB), …
Este xoves tivo lugar a presentación para os medios do programa completo da 41ª Festa do Queixo. O acto tivo lugar no restaurante Casa Chelo, enArzúa. …
O Consello Regulador das Indicacións Xeográficas (CRIIGG) das Augardentes e Licores Tradicionais de Galicia cualificou o pasado ano un total de 276.458 …
Capacitar aos mellores profesionais da industria agroalimentaria mediante programas formativos de alto nivel que, á vez, permiten traballar desde o primeiro …
Comer moitos ovos ten mala prensa polo seu contido en colesterol, aínda que o sector agroalimentario esfórzase desde hai anos en derribar ese mito. Unha tese …