Os Biosbardos, un proxecto centrado na agricultura rexenerativa
Os Biosbardos-Cultura de Leira defínese como un proxecto de agricultura centrado nos principios da permacultura: agricultura …
Os Biosbardos-Cultura de Leira defínese como un proxecto de agricultura centrado nos principios da permacultura: agricultura …
Galicia ten unhas condicións agroclimáticas idóneas para a produción de leite. Estas capacidades foron aproveitadas en gran medida polos nosos produtores …
Eugenio Cegarra García acumula unha ampla experiencia na investigación da alimentación do gando vacún. Desde1991 é director do Departamento de …
Alexander Döring é secretario xeral da Federación Europea de Fabricantes de Alimentos Compostos para animais (FEFAC) desde 1994. O pasado mes de novembro …
Expertos de referencia mundial no sector da alimentación animal reuniranse esta semana en Santiago de Compostela no marco do IV Congreso de Alimentación …
Iván Álvarez Bajo leva 16 anos traballando no mundo dos cereais e materias primas para alimentación animal e humana. Desde 2010 dirixe a súa propia …
Os responsables da Asociación Galega de Fabricantes de Alimentos Compostos (Agafac) explicaron este xoves á conselleira do Medio Rural, Ángeles Vázquez, as …
Bruno Beade é o director xerente da Asociación Galega de Fabricantes de Alimentos Compostos (AGAFAC), unha organización que representa a 34 fábricas e ao …