A selección xenética, unha das claves pada adaptar o viñedo ao cambio climático
O enxeñeiro agrónomo de Vitis Navarra, Alberto Gambra, explica a importancia do material vexetal como factor determinante para adaptarse …
O enxeñeiro agrónomo de Vitis Navarra, Alberto Gambra, explica a importancia do material vexetal como factor determinante para adaptarse …
Como reducir a utilización de antibióticos nos pensos que se fabrican en España destinados á alimentación animal e as alternativas ao seu uso centraron a …
Como reducir o uso de antibióticos na alimentación animal, as últimas estratexias nutricionais ou cales son as alternativas que hai no mercado á …
Para axudar ás xovencas durante o seu crecemento, seguindo a estratexia de alimentación máis óptima e axeitada á situación empresarial concreta de cada …
Francisco José Nomdedeu Rodal é director xeneral de Evialis Galicia, un dos grandes fabricantes de alimentos compostos do noroeste da Península. Con sede no …
A eliminación de micotoxinas en pensos compostos destinados á alimentación animal centra unha das liñas de traballo nas que está a pescudar o grupo de …
Nun contexto xeral de prezos do leite axustados, a mellora da competitividade convírtese en tarefa obrigada para as explotacións lácteas. Cales son as …
A Fundación Instituto Tecnolóxico do Penso celebra o próximo día 21 de outubro en Santiago unha xornada técnica sobre o “Novo escenario de redución de …
Máis dun cento de representantes da industria da alimentación animal reuníronse este venres en Santiago no marco do Foro Galicia Alimentos Seguros, …
As ideas clave para o gandeiro das investigacións que estamos a levar a cabo en Estados Unidos son que: – A alimentación con racións máis baixas en …
Galicia ten unhas condicións agroclimáticas idóneas para a produción de leite. Estas capacidades foron aproveitadas en gran medida polos nosos produtores …
Eugenio Cegarra García acumula unha ampla experiencia na investigación da alimentación do gando vacún. Desde1991 é director do Departamento de …
Alexander Döring é secretario xeral da Federación Europea de Fabricantes de Alimentos Compostos para animais (FEFAC) desde 1994. O pasado mes de novembro …
Expertos de referencia mundial no sector da alimentación animal reuniranse esta semana en Santiago de Compostela no marco do IV Congreso de Alimentación …
Iván Álvarez Bajo leva 16 anos traballando no mundo dos cereais e materias primas para alimentación animal e humana. Desde 2010 dirixe a súa propia …