Mónica Brey, un exemplo de profesionalización no sector da mazá de sidra
A crise e un moi pequeno proxecto familiar foron os que impulsaron a Mónica Brey a dedicarse á produción de mazá para a sidra. A …
A crise e un moi pequeno proxecto familiar foron os que impulsaron a Mónica Brey a dedicarse á produción de mazá para a sidra. A …
A Asociación Americana da Soia (USSEC), en colaboración coa Asociación Galega de Fabricantes de Alimentos Compostos (Agafac), organizou o “Country …
O Hotel Oca Puerta del Camino acolleu este venres a celebración do XIII Foro Galis, organizado pola Asociación Galega de Fabricantes de Alimentos Compostos …
O Consello de Ministros aprobou hoxe un real decreto para a aplicación en España da normativa da Unión Europea (UE) sobre a alimentación de animais de …
A marca de pensos Nudesa abre unha nova fábrica no polígono industrial de Silleda para modernizar a súa forma de producción, así como para abordar novos …
A UE pretende que no ano 2030 unha cuarta parte da produción agrogandeira europea sexa ecolóxica e a nova PAC empurra nesa dirección, ao tempo que os …
O control das materias primas para asegurar unha alimentación sa e axeitada para o gando, permite a obtención de produtos con todas as garantías sanitarias …
A directora técnica de CESFAC, Ana Hurtado, explicou o pasado 21 de abril durante a “XV Jornada Técnica para Responsables de Calidad de las Fábricas de …
A “XV Xornada Técnica para Responsables de Calidade das Fábricas de Galis” ofreceu ao público a intervención de Juan Gómez Apesteguía, …
A lei aprobada o pasado mércores, 19 de abril, polo Parlamento Europeo para evitar as importacións de materias primas e derivados que xeren deforestación en …
O CIAM organiza unha xornada sobre o cultivo do chícharo bravo (altramuz) en gran en Galicia. A formación celebrarase o vindeiro día 21 de outubro en Lalín …
Despois da tormenta dos primeiros catro meses deste ano semella que chegou a calma ao sector da alimentación animal. Non se esperan vaivéns …
Os prezos das materias primas continuarán a súa fase ascendente os próximos meses e os cereais non serán unha excepción. Así o cren os expertos que se …
O grupo operativo supraautonómico Proteinleg organiza este xoves, día 19 de maio, unha charla con axentes do sector para analizar Como afecta a actual crise …
Dous grupos de estudantes da Facultade de Veterinaria da Universidade de Santiago de Compostela (USC) no campus de Lugo percorreron as instalacións do Porto …