"Prevese para este ano unha mala calidade fitosanitaria da pataca e producións baixas, pero bos prezos"
Fernando Alonso Arce, enxeñeiro agrónomo e consultor especializado, é un dos maiores expertos en pataca. Recentemente participou nas …
Fernando Alonso Arce, enxeñeiro agrónomo e consultor especializado, é un dos maiores expertos en pataca. Recentemente participou nas …
Un grupo de 22 produtores franceses de leite, da asociación bretona ADAGE 35, visita estes días granxas lácteas galegas en sistemas de pastoreo e …
Un grupo de 22 produtores franceses de leite, da asociación bretona ADAGE 35, visita estes días granxas lácteas galegas en sistemas de pastoreo e produción …
A cooperativa dezana Cobideza, que iniciou no 2015 a produción de queixos, vén de acometer estes días a súa primeira exportación, con expectativas de …
A Asociación Mariñas-Betanzos organiza entre os días 11 e 15 deste mes de setembro un curso gratuíto de “Emprendemento rural, recursos locais e …
Xosé Blanco Blanco, “Pepe de Cimadevila”, é un gandeiro de Montederramo (Ourense) que como el di “ao igual que as miñas vacas, camiño coa cabeza alta …
A Pastoriza é o municipio que máis leite produce de todo o estado español. Este concello da provincia de Lugo muxe máis litros, por exemplo, que toda a …
Esta semana celebrouse en Galicia o I Encontro Estatal de Gandería de Leite Ecolóxico, que reuniu a gandeiros de vacún procedentes de Asturias, Cantabria, …
A depuración do censo electoral de produtores con dereito a voto nas eleccións ao Consello Regulador da Agricultura Ecolóxica de Galicia (Craega), está a …
‘O rural agroecolóxico’ é o título do curso incluído na programación da Universidade de Verán 2017 da Universidade de Santiago de Compostela (Usc) …
Os viños de Quinta da Muradella, na Denominación de Orixe Monterrei, son dos máis laureados ano tras ano en prestixiosas publicacións internacionais como a …
Producir carne de cabrito de alta calidade exclusivamente a base de pastoreo e leite materno e da raza autóctona Cabra Galega. Isto é Cabuxa Natur, unha …
A produción de carne, leite ou ovos en ecolóxico ten un gran potencial de crecemento en Galicia, pero precísase máis formación dos agricultores e …
Pan, froitas, hortalizas, galletas, confituras ou mesmo aceites esenciais. Todos produtos de quilómetro cero, 100% naturais e ecolóxicos, de tempada ou en …
A Asociación Galega de Cooperativas Agrarias (Agaca) e Cooperativas Agro-alimentarias de España súmanse á campaña da Federación francesa de cooperativas …