“Eduardo Peña”, da DO. Ribeiro, elixido Mellor Viño Branco de Galicia , e "Prómine", da DO. Ribeira Sacra, mellor tinto
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
O mercado da carne está nun momento convulso, con altas demandas de carne e o Ramadán ás portas. No caso de Galicia, isto leva a consecuencias como saírse …
Expertos, académicos, empresarios e cooperativistas participarán o próximo xoves 8 de xuño na VII Reunión Casal de Armán para abordar o futuro do sector …
A Interprofesional da Carne de Vacún, Provacuno, estará presente en Meat Attraction para amosar os avances realizados no ámbito da sustentabilidade e o …
A Organización Interprofesional da Carne de Vacún (Provacuno) acaba de renovar a súa xunta directiva durante a celebración en Madrid da súa asemblea …
A Organización Interprofesional da Carne de Vacún (PROVACUNO) presenta o informe Análise do sector vacún de carne de España, a maior e máis exhaustiva …
A Interprofesional de Vacún de Carne, Provacuno, asiste por primeira vez á Feira Semana Verde, dada a importancia do sector en Galicia. A organización …
Provacuno, a interprofesional da carne de vacún, presentou no marco da feira Meat Attraction o vídeo ‘Carbono Bioxénico’, un traballo realizado coa …
A Organización Interprofesional da Carne de Vacún (Provacuno) lanzou a estratexia Vacún de Carne Carbono Neutral 2050. A iniciativa, aprobada no 2019 polos …
A crise do coronavirus xerou un aumento inicial das compras de carne de tenreira que se demostrou un espellismo. A maior demanda dos supermercados mantense, …