Claves para o cultivo do lúpulo en Galicia
En 1915 empezouse a investigar o lúpulo e as súas características en Galicia con Leopoldo Hernández Robledo, director da Granxa Escola …
En 1915 empezouse a investigar o lúpulo e as súas características en Galicia con Leopoldo Hernández Robledo, director da Granxa Escola …
O Consello Regulador da Denominación de Orixe Rías Baixas anunciou que a anada 2023 foi cualificada como “Moi Boa”. A declaración foi feita polo seu …
Ante a proximidade da vendima e a ausencia de contratos de compra de uva na Ribeira Sacra, o Sindicato Labrego Galego-Comisións Labregas (SLG-CCLL) …
A sede do Consello Regulador acolleu unha reunión do Comité de Certificación da Denominación de Orixe Monterrei, destinada a valorar a certificación dunha …
Unións Agrarias vén de emitir unha nota de prensa na que empraza á Consellería do Medio Rural a achegar fondos suficientes para cumprir cos obxectivos de …
Jonatas Gago converteuse o pasado febreiro no oitavo presidente da Denominación de Orixe Monterrei. Gago levaba máis de 20 anos formando parte do Panel …
O director da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, José Luis Cabarcos, presidiu este xoves a constitución do novo pleno do consello regulador da …