"Se aplicamos na viña tratamentos abusivos de cobre estamos empobrecendo o solo"
No viñedo estamos afeitos a presumir do solo, do terroir, a falar da materia inerte, da rocha nai, da erosión, de calcárea... Isto …
No viñedo estamos afeitos a presumir do solo, do terroir, a falar da materia inerte, da rocha nai, da erosión, de calcárea... Isto …
O Consello Superior de Investigacións Científicas (CSIC) participa, a través da sede en Santiago de Compostela da Misión Biolóxica de Galicia (MBG), en …
Realizar unha análise do solo cada entre 3 e 5 anos é unha recomendación básica para realizar un correcto abonado e detectar os excesos ou carencias tanto …
A Escola Politécnica de Lugo acolle os días 21 e 22 de outubro unha xornada sobre “Manexo do solo e aforro de custos enerxéticos en agricultura e …
O 2015 foi declarado pola Organización das Nacións Unidas para a Alimentación e a Agricultura (FAO) como o Ano Internacional dos Solos coa finalidade de …
Un acto académico na Facultade de Bioloxía este mércores abriu a conmemoración do Ano Internacional dos Solos 2015 na Universidade de Santiago de …