"Se aplicamos na viña tratamentos abusivos de cobre estamos empobrecendo o solo"
No viñedo estamos afeitos a presumir do solo, do terroir, a falar da materia inerte, da rocha nai, da erosión, de calcárea... Isto …
No viñedo estamos afeitos a presumir do solo, do terroir, a falar da materia inerte, da rocha nai, da erosión, de calcárea... Isto …
O apiario de Teixeiro, en Lugo, abre este domingo as súas portas para comezar o calendario de formación anual que imparte a Asociación Provincial Lucense de …
Co gallo do Día Mundial do Leite, que se celebra este sábado, entrevistamos ao equipo técnico da Aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias …
“Eu vivín a carón de abellas desde pequeno”, conta Manuel Fernández Sande, un apicultor de Laxosa, no Corgo, que ten hoxe 850 colmeas repartidas por …
A aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias e a empresa Chr. Hansen organizan un curso de formación teórico-práctico de elaboración de queixos …
Os apicultores galegos piden a Xunta que tome en serio o problema da velutina e adopte medidas efectivas para loitar contra unha praga que leva máis de 10 …
Coa chegada da primavera, a actividade multiplícase nos colmenares. Apicultores profesionais e afeccionados revisan o estado das colonias, repiten os …