Xornada sobre o presente e o futuro da gandería, en Ordes

Celébrase mañá xoves na Casa da Cultura. Abordaranse temas como os ensilados de herba, o uso de antibióticos e desparasitantes, os coidados do ubre ou a xenómica

Xornada sobre o presente e o futuro da gandería, en Ordes

A Casa da Cultura de Ordes (A Coruña) acolle mañá xoves 26 a I xornada técnica A Gandería de presente e futuro. Expertos de diferentes ámbitos abordarán ó longo do día algúns dos temas de interese para as granxas de vacún de leite. Trataranse cuestións coma os ensilados de herba, o uso dos antibióticos, a mastite ou a xenómica.

Detallamos o programa da xornada.

11.30 horas. Claves para conseguir ensilados de herba de calidade.
Paula Soler e David Terán, directora comercial e técnico veterinario de Lallemand.

12.30 horas horas. Protocolos sanitarios para vacas leiteiras libres de uso de antibióticos e desparasitantes farmacolóxicos.
Jordi Tost, director técnico Gav Allfeed

13.30 a 15.15 horas. Xantar.

15.15 horas. Manter a ubre saudable. Un paso por diante da mastite.
Marga Penelas, global product manager de Hipra.

16.15 horas. Xenómica, acelerando a mellora xenética.
Miren Sagarzazu, xenetista en Albaitaritza Genetics

17.15 horas. Mellora do periodo de transición e optimización do arranque de lactación.
Bartolomé González, veterinario técnico en Covegama Andalucía.

xornada ganderia leite Ordes

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información