As últimas innovacións en alimentación bovina o próximo 22 na xornada Fedna-Anembe

O próximo 22 de novembro celebrarase en Madrid a “VII Xornada FEDNA-ANEMBE sobre Nutrición de Ruminantes”.

Na xornada, que se realizará no Auditorio da Fundación Pablo VI, participarán expertos en nutrición bovina de España e Holanda. As conferencias poderán seguirse exclusivamente de maneira presencial, en castelán e inglés.

A inscrición deberanse  facer exclusivamente a través da web: http://www.fundacionfedna.org/inscripcion

Programa:

09:30 h Rexistro e entrega de documentación

10:00 h Presentación: Joaquín Ranz Vallejo (Presidente de ANEMBE).

Moderador: Joaquín Ranz Vallejo (ANEMBE)

10:10 h Fabricación de mesturas con forraxes para ruminantes. Alternativas industriais. Juan Acedo Rico (Acedo-Rico & Asociados)

10:45 h Avaliación proteica en racións para vacas de alta produción en Europa e EE.UU. Wilfried van Straalen (Schothorst, Países Baixos).

11:20 h Coloquio: rogos e preguntas.

11:40 h Descanso-Café.

Moderador: Manuel Angel Fernández (ANEMBE)

12:10 h Organización da inxesta óptima de alimentos desde a perspectiva da vaca. Jan Hulsen (Vetvice Dairy Consultancy, Países Baixos)

12:55 h Estratexias alimenticias para reducir a produción de metano na vaca leiteira. Wilfried van Straalen (Schothorst, Países Baixos).

13:30 h Coloquio: rogos e preguntas.

13:50 h Comida cóctel

Moderador: Ángel Ávila Coya (ANEMBE)

15:10 h Fabricación de pensos concentrados para ruminantes. Estratexias industriais a considerar. Juan Acedo Rico (Acedo-Rico & Asociados)

16:45 h Eficiencia na alimentación de tenreiros. Novos avances. Nuria Llanes (Cooperativa d’Ivars)

17:30 h Coloquio: rogos e preguntas

17.50 h Clausura da xornada

XORNADA ANEMBE RUMINANTES 2022

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información