Curso en Ribadumia sobre elaboración de viños e derivados

Publicidade

A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia, centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza, entre o 6 e o 17 de novembro de 2023, un curso sobre “ELABORACIÓN DE VIÑOS E DERIVADOS”.

Esta actividade desenvolverase nas súas instalacións de Estación Experimental de Viticultura e Enoloxía, situada en Rúa Leiromeán, 18 (Ribadumia – Pontevedra). No mesmo colabora a Fundación Juana de Vega.

As prazas dispoñibles son 15. Os interesados deberán preinscribirse na actividade a través da páxina web da Consellería do Medio Rural na seguinte ligazón. 

Velaquí o programa:

EVEGA CURSO ELABORACION VIÑOS E DERIVADOS EVEGA 2023

Descargar díptico

 

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información