A Feira da Pataca de Coristanco será o escenario para presentar o distintivo Artesanía Alimentaria

Publicidade
A Feira da Pataca de Coristanco será o escenario para presentar o distintivo Artesanía Alimentaria

A elaboración de produtos alimentarios artesanais ofrece ás persoas consumidoras finais unha variedade de alimentos cunha alta calidade nutricional. Por iso, e para dar a coñecer mellor a elaboración destas pezas, a Festa da Pataca de Coristanco vai ser a plataforma desde onde se dea a coñecer o distintivo Artesanía Alimentaria.

Co fin de dar a coñecer o distintivo de Artesanía Alimentaria e promocionar estes produtos certificados, a Axencia Galega da Calidade Alimentaria organiza os días 16 e 17 de setembro, coincidindo coa Festa da Pataca de Coristanco, un mercado de artesanía dirixido ao consumidor final (na rúa do Muiño de Coristanco, en horario de 10:00 h a 14:00 h; 16:00 h a 20:00 h.).

Constará de 22 postos de venda ao público, onde as empresas participantes venderán produto certificado co distintivo de Artesanía Alimentaria coma: aceite, lácteos, conservas, embutidos, patés, té, especias, mermeladas, repostería, xeados, sidra, cervexa ou mel.

Para dinamizar o mercado contarase cun programa de actividades variado: charlas técnicas e divulgativas, obradoiros para adultos e nenos ademais de sorteos de lotes de produtos.

coristanco 1

coristanco 2

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información