Leite

Últimas prazas dispoñibles para a Escola de Preparadores CONAFE 2021

Loading ad.
Ad could not be loaded.
22/06/2021 1:46 p.m.

Escola de Preparadores da Confederación Nacional da Frisoa Española (CONAFE) 2021 xa está a piques de esgotar a cota de prazas de inscrición para a súa 15ª edición, que volve celebrarse unha vez máis no I.E.S. de Luces situado na localidade de Colunga (Asturias), tras o parón do pasado ano debido á pandemia. A formación está destinada para alumnos entre 12 e 25 anos de idade e impartirase entre o luns 5 e o venres 9 de xullo de 2021.

Durante o cinco días que dura o programa, os participantes da Escola de Preparadores recibirán formación e realizarán prácticas sobre amarre de animais, encamado, alimentación, lavado, doma e paseo, muxido, pelado, podoloxía, benestar das vacas, manexo e xulgamento dos animais na pista de competición, xenética, xenómica, programa de axustes CONAFEMAT e morfoloxía da vaca frisoa, entre outros temas.

Información e inscricións a través de CONAFE chamando aos seguintes números de teléfono: 91 895 24 12 ou a través do email conafe@conafe.com.

Loading ad.
Ad could not be loaded.

O prezo mantense en 370 euros e inclúe o curso, o aloxamento e todas as comidas desde o inicio do curso o luns 5 á súa finalización o venres 9 ao mediodía.

Ademais, os socios do Club de Xóvenes Gandeiros de Galicia con polo menos un ano de antigüidade que se inscriban a través do club terán un 30% de desconto na súa inscrición.

Loading ad.
Ad could not be loaded.

Pola escola pasaron máis de 200 alumnos

A Escola de Preparadores é unha actividade de formación gandeira que organiza a Confederación Nacional de Frisoa Española (CONAFE) coa colaboración de ASCOLAF, Asociación Asturiana de Control Lechero de la Raza Frisona, do IES de Luces, e que conta co patrocinio do Servizo de Podoloxía Pura, de ASA (Asturiana de Servicios Agropecuarios) e da Fundación Caixa Rural de Asturias.

Pola Escola de Preparadores de CONAFE pasaron máis de 200 alumnos e alumnas, moitos dos cales son hoxe profesionais no sector gandeiro con vacas frisoas, ben nas súas explotacións familiares, tomando a substitución en moitas ocasións dos seus pais, ou ben como profesionais na preparación de animais para concursos.

Loading ad.
Ad could not be loaded.
Etiquetado
Loading ad.
Ad could not be loaded.
Ir a la portada