Alltech deu a coñecer o elenco de conferenciantes maxistrais que destacarán na Alltech ONE Virtual Experience, cando o programa dixital se inaugur este luns 18 de maio de 2020. Esta experiencia virtual ofrece aos participantes visións perspicaces baixo demanda que transcenden a cultura e o sector agroindustrial, presentando solucións guiadas pola innovación, para vencer retos na agricultura, a gandaría, no mundo dos negocios e na nosa vida cotiá.
Cady Coleman, exastronauta da NASA e Coronel das Forzas Aéreas estreará a experiencia virtual cunha presentación en streaming o luns 18 de maio. Cady Coleman pasou un total de 180 días na Estación Espacial Internacional levando “o teletraballo” a outra fronteira. De formación química, cun doutoramento en ciencias e enxeñaría dos polímeros, Coleman é pioneira da investigación en ciencias dos materiais, en biotecnoloxía, en ciencias da combustión e en física dos fluídos. É unha apaixonada defensora da importancia da inclusión, da colaboración e da innovación na resolución de problemas. Ela presentará un debate cautivador acerca da vida no espazo, a resiliencia e o permanecer conectados desde calquera dominio.
A Alltech ONE Virtual Experience tamén contará con David McWilliams, economista e profesor adxunto de Economía Global, no Trinity School of Business, do Trinity College, en Dublín. McWilliams dedicou a súa vida profesional a facer que a economía sexa alcanzable, cun toque de humor e enmarcándoa nun contexto histórico. Renombrado entre os economistas máis influentes do mundo, McWilliams analiza o risco das operacións, a conduta humana e o éxito en adaptarse a mercados cambiantes. Compartirá os seus profundos puntos de vista acerca de como se tomarán as decisións empresariais no medio da disrupción global.
Jessica Adelman, CEO de ESG Results, tamén se incorpora ao panel de conferenciantes para ofrecer as súas perspicaces reflexións sobre as tendencias entre os consumidores. Adelman exerceu numerosos postos de liderado nos sectores da alimentación, da distribución, a agricultura e a gandaría, incluíndo máis recentemente o de vicepresidenta de asuntos corporativos para Kroger Co., traballando como directora xeral de asuntos corporativos, directora xeral de comunicacións, directora xeral de sustentabilidade e tamén como presidenta das Fundacións Kroger. Ela compartirá os seus profundos coñecementos acerca dos hábitos duradeiros do novo consumidor que xurdirá tras o confinamento.
Para explorar a seguinte fronteira da produción de alimentos, Jack Bobo, CEO de Futurity, tamén se une á Alltech ONE Virtual Experience. Bobo traballa con empresas da agroalimentación para comprender mellor as tendencias alimentarias e as actitudes dos consumidores, para que poidan situarse e prosperar nun mundo cada vez máis complexo. Compartirá a súa perspectiva sobre os desafíos e as oportunidades que xurdan na seguinte era da agricultura e a gandaría.
O maxistral panel de conferenciantes tamén inclúe ao Dr. Frank Mitloehner, profesor e especialista en calidade do aire, na Extensión Cooperativa do Departamento de Ciencias Animais, da Universidade de California, en Davis. Mitloehner abordou con éxito a narrativa negativa que rodea ao impacto que ten a industria agropecuaria sobre o medio ambiente, por medio dunha comunicación clara e con datos, ilustrando as relacións existentes entre as actividades humanas, a dixestión animal, a produción de alimentos e a química da atmosfera. Ofrecerá unha análise exhaustiva, separando os feitos reais dos ficticios, salvando as brechas na comunicación.
O Dr. Mark Lyons, presidente e CEO de Alltech, pecha con broche de ouro o destacado panel de conferenciantes, cun chamamento á colaboración para mellorar a xestión das explotacións agropecuarias e a produción de alimentos, o benestar humano e o dos animais e a conservación dos recursos naturais. Compartirá a súa visión Planet of Plenty /Un planeta de fartura xunto coa promesa, a posibilidade e a oportunidade que todos nós temos- Todos Xuntos-para dar forma ao futuro do noso planeta.
“O noso mundo cambiou considerablemente ao longo dos últimos meses”, expuxo Lyons. “Quizais sexa hoxe máis importante que nunca ser innovador e estar conectados a medida que abracemos a seguinte normalidade. Estamos a desexar compartir saberes cautivadores ademais da inspiración que brinda a Alltech ONE Virtual Experience, de modo que sexa alcanzable para todos”.
Haberá, en streaming, unha conferencia maxistral distinta na Alltech ONE Virtual Experience cada día ás 15:00 hora local, a partir do luns 18 de maio até o venres 22 de maio. As persoas inscritas poderán participar en coloquios con oradores selectos directamente tras as súas presentacións. As persoas inscritas que non poidan conectarse ás presentacións programadas en streaming, poderán acceder posteriormente a elas baixo demanda.
Tamén, a partir do 18 de maio, estarán dispoñibles os temas das diferentes sesións, que explorarán os retos e as oportunidades en temas agroalimentarios, entre os que se inclúen os agronegocios, a acuicultura, o vacún de carne, a agronomía, o sector leiteiro, o futuro da alimentación, o gando porcino e a avicultura. Na axenda tamén atoparán oportunidades adicionais para participar en coloquios e en paneis especiais de debate, ademais de ofertas de entretemento.
As persoas inscritas terán acceso 24/7 a todas as presentacións con contidos en exclusiva e actualizados mensualmente.
As micotoxinas expoñen unha gran preocupación aos produtores, xa que teñen propiedades tóxicas que afectan á calidade dos pensos e alimentos, así como á saúde e ao rendemento dos animais. As mostras de colleitas de toda Europa enviadas en 2018 ao laboratorio de servizos analíticos de micotoxinas 37+® de Alltech revelaron a presenza de niveis elevados de micotoxinas, en especial de deoxinivalenol (DON), acedo fusárico e fumonisinas, en rexións onde se rexistrou un exceso de precipitacións durante a floración e polinización ou choivas ao final da tempada tras un período de estrés hídrico e térmico. Este resultado detectouse por igual en grans e forraxes.
“As micotoxinas proliferan en condicións cambiantes, con ausencia de choivas, precipitacións excesivas ou, ás veces, ante unha situación seguida da outra, o que crea a tormenta perfecta para que se produza a contaminación”, alertou o Dr. Max Hawkins, apoio técnico global do equipo de control de micotoxinas de Alltech®. “Os episodios meteorolóxicos extremos acontecidos este ano por todo o mundo provocaron un aumento da incidencia de micotoxinas en moitos países”, engade.
En Europa, o clima de maio a xullo foi seco e similar á seca, en especial no norte. Estas condicións influíron no tipo de micotoxinas ás que deben facer fronte os produtores. Con todo, o mes de agosto veu acompañado dun cambio de clima, levándose consigo a maior parte da seca, pero traendo un exceso de choivas no momento da colleita do millo, o que a miúdo leva un aumento da contaminación por tricotecenos e micotoxinas de Fusarium.
Os maiores niveis de contaminación débense ao DON, o ácido fusárico e as fumonisinas
As mostras de forraxes de toda Europa presentaron un nivel elevado de micotoxinas, o que pode afectar o rendemento dos rumiantes. O 100 % das mostras europeas de ensilado de herba estaban contaminadas con ácido fusárico, mentres que as micotoxinas detectadas no 100 % das mostras de ensilado de millo foron os tricotecenos de tipo B. Estas micotoxinas comportan problemas para os ruminantes, xa que poden ser prexudiciais para a saúde do rumen e a súa función.
“O ensilado de millo adoita ser o máis problemático, xa que este cereal permanece máis tempo nos cultivos e está exposto a máis factores ambientais que poden favorecer a proliferación de micotoxinas”, explicou o Dr. Hawkins. “O risco de contaminación por micotoxinas tamén é maior, xa que non colleitamos tan só o gran, senón tamén a planta, o que se traduce nunha maior cantidade de micotoxinas na colleita final”.
En Europa, a maior ameaza para o trigo e a cebada son os tricotecenos de tipo B. Estas micotoxinas detectáronse en máis do 56 % das mostras de trigo, no 70 % das mostras de cebada e no 100 % das mostras procedentes de Croacia, Serbia e España. En media, a análise das mostras de millo revelou a presenza de tres tipos distintos de micotoxinas, na súa maioría fumonisinas. Estas micotoxinas poden ser especialmente daniñas para os porcos de cebo (crecemento e acabado).
As micotoxinas de cando en cando atópanse de forma illada e a inxesta de varios tipos pode dar como resultado unha interacción con efectos acumulativos, ou mesmo sinérgicos, que aumentan o risco total para a saúde e o rendemento dos animais. En consecuencia, o animal pode manifestar unha resposta moito máis potente da que cabería esperar tras a exposición a un só tipo de micotoxina.
A análise anual das colleitas realizado por Alltech, que leva a cabo coa análise de detección de micotoxinas Alltech 37+®, ofrece unha avaliación dos contaminantes presentes nas materias primas e dos riscos potenciais que poderían supor para o gando. Entre os laboratorios situados en Lexington (Kentucky) e Dunboyne (Irlanda), o programa de control de micotoxinas de Alltech analizou máis de 26 000 mostras de alimentos e pensos para detectar a presenza de máis de 50 micotoxinas diferentes. Implementar un programa de control que logre optimizar o rendemento e a saúde dos animais é crucial para ser consciente do risco que carrexa a contaminación por micotoxinas. Para obter máis información sobre o control de micotoxinas, visite knowmycotoxins.com.
Mapa de interaccións entre os minerais:
Variación do PH no rume en pastoreo, entre 6,8, cando está pacendo o gando, e 5,2, cando come o penso:
Influencia da proporción de forraxe e penso da ración na producción de ácido acético e propiónico no rume:
O mundo podería estar ao alcance da man para estudantes de todo o planeta a través do cuarto Alltech Corporate Career Development Program, celebrado cada ano. Está aberta a convocatoria para o envío de solicitudes online do 17 de agosto ao 30 de setembro. Alltech invita a recentes titulados universitarios que teñan titulación de grao ou licenciatura, ou Máster, a enviar a súa solicitude para o programa, que comezará en febreiro para o grupo de 2016.
Atractivas oportunidades agardan a dez titulados universitarios de alto nivel entusiasmados por traballar con expertos nos campos da ciencia, a acuicultura, a agricultura e a gandaría, a mercadotecnia e as vendas, a ciencia veterinaria, as tecnoloxías da información, os negocios e a biotecnoloxía. Alltech ten como obxectivo formar futuros líderes na industria da agroalimentación, e valora o desenvolvemento do talento a longo prazo a través do Alltech Corporate Career Development Program, que empezou en 2012. A compañía de saúde e nutrición animal está presente a nivel global en 128 países, e vai camiño de converterse nun negocio de catro mil millóns de dólares nos próximos anos.
Unha oportunidade única na súa vida profesional
“Esta é unha oportunidade única que marcará un antes e un despois na vida dos recén graduados, permitíndolles interactuar con compañeiros de profesión doutros países, desenvolver tanto as súas habilidades técnicas como interpersoais, e compartir as súas ideas frescas e innovadoras” dixo a doutora Aoife Lyons, directora de iniciativas formativas en Alltech. “En anteriores edicións doCareer Development Program, os participantes traballaron nunha diversidade de campos, que inclúen auditoría interna en Latinoamérica, a coordinación das iniciativas formativas de Alltech, e o desenvolvemento do mercado da ciencia do cultivo en Alemaña. Loitamos ao máximo para conseguir combinar os intereses dos aspirantes seleccionados para o programa coas necesidades globais de Alltech”.
O Programa, de doce meses de duración, supervisado por mentores de Alltech e cun salario asignado, empezará cun período de formación intensiva na sede central mundial de Alltech, en Lexington, Kentucky, Estados Unidos, onde os titulados universitarios estudarán temas que inclúen a enerxía sostible, as comunicacións, a mercadotecnia e os negocios internacionais. A continuación, proseguirán a súa formación e desenvolvemento á vez que traballarán en varios proxectos clave para a compañía nalgunha das oficinas que Alltech ten no mundo, guiados e tutelados por directivos veteranos.
Experiencias dos estudantes en Alltech
Cody Hutchins, dos Estados Unidos, foi incorporado ao Programa o ano pasado, e actualmente encóntrase traballando en múltiples proxectos en Beijing, China. Un deles consiste nunha nova colaboración con cinco empresas punteiras para crear unha explotación porcina sostible; ademais, tamén está a axudar nunha estratexia comercial para os mercados da acuicultura e das algas en China.
“A miña experiencia en Alltech foi incrible, e non deixa de marabillarme coa cultura apaixonada que fai que a empresa creza” dixo Hutchins. “Alltech realiza o magnífico labor de equipar as persoas para actuar con celeridade cando xorden as oportunidades. O resultado é un ámbito vertixinoso, divertido e emocionante. Se queres unirte para resolver algúns dos problemas máis incitantes do noso mundo, mentres viaxas e aprendes a través da experiencia, non o dubides e envía a túa solicitude. ”
Invitamos aos titulados universitarios interesados a presentar a súa solicitude dentro do prazo que vai do 17 de agosto ata o 30 de setembro a través da páxina web Alltech Career Development Program. Os candidatos deberían ser persoas cun forte sentido de equipo, con excelentes habilidades para a comunicación e con gran soltura en inglés, ademais doutro idioma como vantaxe engadida.
O INEGA ven de convocar as subvencións aos proxectos dinamizadores das áreas rurais de Galicia para proxectos de enerxías renovables, cofinanciadas co Fondo Europeo Agrícola de Desenvolvemento Rural (Feader) no marco do PDR de Galicia 2007-2013.
A convocatoria para o ano 2015 é en réxime de concorrencia competitiva e a ela poderán presentarse empresas, familias, concellos, entidades sen ánimo de lucro e a propia Xunta de Galicia.
O orzamento das axudas é de 1,33 millóns de euros. Desta cantidade, 1 millón destínase a subvencionar proxectos de geotermia e a restante cantidade a proxectos de enerxía solar con fins térmicos e de aerotermia, un sistema de bombas de calor alimentadas por electricidade.
O prazo para presentar as solicitudes será dun (1) mes contado desde o día seguinte ao da publicación desta resolución no DOG.
Alltech participará na próxima edición de Figan, Salón Internacional de Produción Animal, que se celebrará do 17 ao 20 de marzo de 2015 en Zaragoza. Esta será unha excelente oportunidade para presentar as súas novidades e as súas próximas iniciativas.
Unha empresa líder global dentro da industria da saúde e nutrición animal e unha das 10 compañías máis importantes en saúde animal do mundo; dedícase á procura de solucións científicas aos maiores desafíos da industria agropecuaria e do alimento.
Gama Excellence
Alltech presentará a nova gama de produtos Excellence. Unha nova liña que aportan unha nutrición de precisión ao alcance do gandeiro e que maximiza o potencial xenético dos animais. Excellence consegue unha máxima rendibilidade sen incremento de custo grazas ás súas cinco plataformas; dixestiva, proteica, micotoxinas, nutrición mineral e calidade, que xuntas axudan a maximizar a eficiencia e sustentabilidade das explotacións.
Alltech abriu oficialmente a convocatoria 2015-2016 de Alltech Young Scientist, a competición universitaria máis importante do mundo que premia a innovación científica e a investigación experimental nas ciencias agroalimentarias.
“Nos últimos 10 anos, seguimos a estudantes de todo o mundo na súa investigación de temas, que van desde a detección da salmonela na carne e nas aves, ata as proteínas do gran de trigo enriquecidas con CO2”, dixo o Dr. Pearse Lyons, presidente e fundador de Alltech.
“Estas mentes novas e brillantes están revolucionando o xeito de abordar os retos do noso sector, e Alltech enorgullécese de promover a estes novos líderes nos seus obxectivos científicos”.
Os gañadores rexionais recibirán premios en efectivo; e oito finalistas serán invitados a participar na competición para recibir os máximos honores na conferencia internacional anual de Alltech sobre innovación en maio de 2016, en Lexington, Kentucky, EE.UU.
O primeiro premio para o gañador con título universitario é de 10.000 dólares, e o primeiro premio para o gañador que aínda estea cursando os seus estudos universitarios é de 5.000 dólares.
Prazo de presentación dos traballos ata o 31 de decembro
Os estudantes poderán presentar os seus traballos científicos en ámbitos como as ciencias animais, a agronomía, as ciencias dos alimentos, as ciencias do medio ambiente, a economía aplicada á produción de alimentos e a acuicultura. Os traballos serán xulgados por un panel de profesionais da industria. O período para inscribirse e presentar os traballos está aberto en internet ata o 31 de decembro de 2015.
Ademais da inscrición directa do estudante, o programa actualmente ofrece ás organizacións e departamentos universitarios dedicados á investigación a oportunidade de converterse en socios afiliados do Programa Alltech Young Scientist.
Como socio afiliado, os gañadores das competicións locais pasan pola vía rápida ás competicións rexionais do Programa Alltech Young Scientist e benefícianse dunha gama de prestacións académicas, orientadas á carreira universitaria.
Para máis información e para inscribirse no Programa Alltech Young Scientist, visite: AlltechYoungScientist.com e permaneza conectado co programa a través da páxina en Facebook (https://www.facebook.com/AlltechYoungScientist).
Vídeo de entrega de premios de 2014:
Xeneral de catro estrelas, que serviu baixo o mandato de catro presidentes de Estados Unidos, ocupando diferentes cargos que comprenden o de Conselleiro de Seguridade Nacional, Presidente da Xunta de Xefes de Estado Maior das forzas armadas e o 65º Secretario de Estado norteamericano. Colin Powell é estratega, diplomático e líder. O luns, 18 de maio, Colin Powell compartirá as súas reflexións sobre o liderado cos asistentes internacionais á cerimonia oficial de inauguración da REBELation Week de Alltech, en Lexington, Kentucky, EE UU.
“O xeneral Powell traballou sobre o terreo nalgúns dos recunchos máis inestables da nosa comunidade internacional, co fin de xerar confianza e desenvolver alianzas que sentaron as bases para a transformación. Un home coa forza multiplicadora do optimismo perpetuo, un home que ve potencial, posibilidade e oportunidade en lugar de crise; cústame pensar noutra persoa máis adecuada para inaugurar a nosa REBELation Week, dedicada á inspiración, innovación e ideas que cambian o mundo”, dixo o Dr. Pearse Lyons, presidente e fundador de Alltech.
Aberto o prazo de inscrición para asistir á REBELation Week
Por outra parte, abriuse o prazo de inscrición para asistir á REBELation Week de Alltech, cun desconto aplicable ata a medianoite do 7 de marzo. Están á súa disposición pases dun día, do mesmo xeito que unha tarifa especial para os acompañantes. Todas as actividades da REBELation Week están abertas ao público, aínda que é necesario rexistrarse por anticipado.
Para maior información, ou para solicitar unha invitación, póñase en contacto co seu representante de Alltech na súa localidade, visite www.alltech.com/REBELation ou envíe un e-mail symposium@alltech.com. Únase á conversación en Twitter co hashtag #REBELation.