Xornada este venres en Monforte sobre novas tecnoloxías de intelixencia artificial aplicadas ao sector vitivinícola

Publicidade

CSIC Terras Gauda_ viñedo robotsA Xunta de Galicia e a Confederación de Empresarios de Lugo organizan para esete venres, 21 de marzo, en Monforte de Lemos un obradoiro sobre novas tecnoloxías de intelixencia artificial aplicadas ao sector vitivinícola.

A formación impartirase no Parador de Monforte de Lemos en horario de 16:00 a 20:00 horas.

O programa é o seguinte:

16:00 h. – 16:30 horas: Apertura institucional a cargo de representantes CEL e IGAPE

16:30 – 17:30 horas: CONFERENCIA MAXISTRAL“Detección temperá de enfermidades do viñedo mediante intelixencia artificial e visión por computador”. Javier Tardáguila Laso, Catedrático de Viticultura de Precisión da Universidad de La Rioja

17:30 – 18:15 horas: “Oportunidades de aplicación da dixitalización e automatización na viticultura e adegas de Galicia”. Miguel Tubio Fernández, Director Técnico do Grupo Martín Códax

18:15 – 19:00 horas: “A Intelixencia Artificial ao servizo da D.O.” Pablo Franco Sarria, Enxeñeiro Agrónomo e Director Técnico da Denominación de Orixe Calificada “Rioja”

19:00 – 20:00 horas: MESA REDONDA “Oportunidades da IA para o sector vitivinícola”. Javier Tardáquila, Miguel Tubio e Pablo FrancoAlfonso Losada Quiroga, experto en Viticultura e Enoloxía MODERA: Hugo Criado Otero, CEO Medrar Smart Solutions

A partir 20:00 horas: CATA viños D.O. Ribeira Sacra e Networking

Inscrición nesta ligazón

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información