A sección ‘Noticias de empresa’ inclúe informacións de actualidade empresarial, así como as notas de prensa de firmas colaboradoras.

As últimas innovacións en gandaría e agricultura daranse cita a próxima semana na Alltech ONE Virtual Experience

As últimas innovacións en gandaría e agricultura daranse cita a próxima semana na Alltech ONE Virtual Experience

Alltech deu a coñecer o elenco de conferenciantes maxistrais que destacarán na Alltech ONE Virtual Experience, cando o programa dixital se inaugur este luns 18 de maio de 2020. Esta experiencia virtual ofrece aos participantes visións perspicaces baixo demanda que transcenden a cultura e o sector agroindustrial, presentando solucións guiadas pola innovación, para vencer retos na agricultura, a gandaría, no mundo dos negocios e na nosa vida cotiá.

Cady Coleman, exastronauta da NASA e Coronel das Forzas Aéreas estreará a experiencia virtual cunha presentación en streaming o luns 18 de maio. Cady Coleman pasou un total de 180 días na Estación Espacial Internacional levando “o teletraballo” a outra fronteira. De formación química, cun doutoramento en ciencias e enxeñaría dos polímeros, Coleman é pioneira da investigación en ciencias dos materiais, en biotecnoloxía, en ciencias da combustión e en física dos fluídos. É unha apaixonada defensora da importancia da inclusión, da colaboración e da innovación na resolución de problemas. Ela presentará un debate cautivador acerca da vida no espazo, a resiliencia e o permanecer conectados desde calquera dominio.

A Alltech ONE Virtual Experience tamén contará con David McWilliams, economista e profesor adxunto de Economía Global, no Trinity School of Business, do Trinity College, en Dublín. McWilliams dedicou a súa vida profesional a facer que a economía sexa alcanzable, cun toque de humor e enmarcándoa nun contexto histórico. Renombrado entre os economistas máis influentes do mundo, McWilliams analiza o risco das operacións, a conduta humana e o éxito en adaptarse a mercados cambiantes. Compartirá os seus profundos puntos de vista acerca de como se tomarán as decisións empresariais no medio da disrupción global.

Jessica Adelman, CEO de ESG Results, tamén se incorpora ao panel de conferenciantes para ofrecer as súas perspicaces reflexións sobre as tendencias entre os consumidores. Adelman exerceu numerosos postos de liderado nos sectores da alimentación, da distribución, a agricultura e a gandaría, incluíndo máis recentemente o de vicepresidenta de asuntos corporativos para Kroger Co., traballando como directora xeral de asuntos corporativos, directora xeral de comunicacións, directora xeral de sustentabilidade e tamén como presidenta das Fundacións Kroger. Ela compartirá os seus profundos coñecementos acerca dos hábitos duradeiros do novo consumidor que xurdirá tras o confinamento.

Para explorar a seguinte fronteira da produción de alimentos, Jack Bobo, CEO de Futurity, tamén se une á Alltech ONE Virtual Experience. Bobo traballa con empresas da agroalimentación para comprender mellor as tendencias alimentarias e as actitudes dos consumidores, para que poidan situarse e prosperar nun mundo cada vez máis complexo. Compartirá a súa perspectiva sobre os desafíos e as oportunidades que xurdan na seguinte era da agricultura e a gandaría.

O maxistral panel de conferenciantes tamén inclúe ao Dr. Frank Mitloehner, profesor e especialista en calidade do aire, na Extensión Cooperativa do Departamento de Ciencias Animais, da Universidade de California, en Davis. Mitloehner abordou con éxito a narrativa negativa que rodea ao impacto que ten a industria agropecuaria sobre o medio ambiente, por medio dunha comunicación clara e con datos, ilustrando as relacións existentes entre as actividades humanas, a dixestión animal, a produción de alimentos e a química da atmosfera. Ofrecerá unha análise exhaustiva, separando os feitos reais dos ficticios, salvando as brechas na comunicación.

O Dr. Mark Lyons, presidente e CEO de Alltech, pecha con broche de ouro o destacado panel de conferenciantes, cun chamamento á colaboración para mellorar a xestión das explotacións agropecuarias e a produción de alimentos, o benestar humano e o dos animais e a conservación dos recursos naturais. Compartirá a súa visión  Planet of Plenty /Un planeta de fartura xunto coa promesa, a posibilidade e a oportunidade que todos nós temos- Todos Xuntos-para dar forma ao futuro do noso planeta.

“O noso mundo cambiou considerablemente ao longo dos últimos meses”, expuxo Lyons. “Quizais sexa hoxe máis importante que nunca ser innovador e estar conectados a medida que abracemos a seguinte normalidade. Estamos a desexar compartir saberes cautivadores ademais da inspiración que brinda a Alltech ONE Virtual Experience, de modo que sexa alcanzable para todos”.

Haberá, en streaming, unha conferencia maxistral distinta na Alltech ONE Virtual Experience cada día ás 15:00 hora local, a partir do luns 18 de maio até o venres 22 de maio. As persoas inscritas poderán participar en coloquios con oradores selectos directamente tras as súas presentacións. As persoas inscritas que non poidan conectarse ás presentacións programadas en streaming, poderán acceder posteriormente a elas baixo demanda.

Tamén, a partir do 18 de maio, estarán dispoñibles os temas das diferentes sesións, que explorarán os retos e as oportunidades en  temas agroalimentarios, entre os que se inclúen os agronegocios, a acuicultura, o vacún de carne, a agronomía, o sector leiteiro, o futuro da alimentación, o gando porcino e a avicultura. Na axenda tamén atoparán oportunidades adicionais para participar en coloquios e en paneis especiais de debate, ademais de ofertas de entretemento.

As persoas inscritas terán acceso 24/7 a todas as presentacións con contidos en exclusiva e actualizados mensualmente.

Consulta aquí o programa completo da Alltech ONE Virtual Experience

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Solicitamos o seu permiso para obter datos estadísticos da súa navegación nesta esta web, en cumprimiento do Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta o uso das cookies. OK | Máis información