A selección xenética, unha das claves pada adaptar o viñedo ao cambio climático
O enxeñeiro agrónomo de Vitis Navarra, Alberto Gambra, explica a importancia do material vexetal como factor determinante para adaptarse …
O enxeñeiro agrónomo de Vitis Navarra, Alberto Gambra, explica a importancia do material vexetal como factor determinante para adaptarse …
O cambio climático afectará á calidade do viño, tamén en Galicia. E é que o incremento das temperaturas medias e a concentración das precipitacións e …
Pazo das Tapias (Verín, Ourense) é unha adega propiedade do grupo Pazo do Mar, que entrou en Monterrei tras un percorrido noutras denominacións de orixe …
A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (Evega), centro dependente da Consellería do Medio Rural, desenvolverá o proxecto piloto “AppFitoVit”, …
Este domingo celebrouse na Praza de Abastos de Vilagarcía de Arousa, dentro de Castes – Feira Independente do Viño, a oitava edición dos Premios …
As enfermidades de madeira de vide están actualmente consideradas como a maior ameaza á sustentabilidade do sector vitivinícola a nivel mundial, de forma …
A Adega Vía Romana presentou este luns en Belesar (Chantada) un viño rosado elaborado con uva mencía cento por cento, que corresponde á anada de 2017 e que …
A Denominación de Orixe Rías Baixas entregou este venres pola tarde os diplomas da sétima edición da súa Cata das Anadas. Esta cita desenvolveuse o …
A Guía Peñín, unha publicación de referencia na valoración dos viños españois, outorga na súa edición 2019 destacadas puntuacións a 29 viños da …
Adega Terriña é un símbolo da revolución que está a experimentar o sector vitivinícola na Denominación de Orixe Valdeorras, con importantes grupos de …
A Escola Politécnica Superior de Enxeñaría da UC colabora coas adegas Señorío de Rubiós e Viñas de Terras do Pazo, así como coa Estación de …
Un total de 21 adegas da comarca, a metade das amparadas baixo o selo da D.O., participaron este luns no centro comercial ABC Serrano de Madrid nun showroom …
O concello pontevedrés de Salvaterra de Miño acolle o fin de semana do 1 e 2 decembro a quinta edición da Festa do Viño Espumoso, un produto cada vez más …
A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (Evega), que depende da Consellería do Medio Rural, participou xunto co Instituto de Ciencias de la Vid y …
A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA) organiza o vindeiro 27 de novembro unha xornada sobre “Financiamento e logros na innovación do …