Leche Río, Alibós, Quescrem, Larsa ou Gadis, entre os galardonados cos Premios Galicia Alimentación
A innovación e o compromiso co sector da alimentación foron recoñecidos, un ano máis, nos Premios Galicia Alimentación. O Clúster …
A innovación e o compromiso co sector da alimentación foron recoñecidos, un ano máis, nos Premios Galicia Alimentación. O Clúster …
A Asociación Forestal de Galicia (AFG) desenvolverá o venres 10 de xuño un curso práctico sobre poda de castiñeiro para a produción de madeira de alto …
O director xeral de Gandaría, Agricultura e Industrias Agroalimentarias José Balseiros, mantivo este martes unha reunión con representantes da Asociación …
O conselleiro do Medio Rural, José González, presidiu este luns a toma de posesión de Jacobo Aboal Viñas como novo director da Axencia Galega da …
O centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Boqueixón, dependente da Consellería do Medio Rural, acollerá un curso de formación e …
No marco das actividades de divulgación do proxecto de innovación MICOALGA-FEED, que ten como obxectivo a redución de antibióticos en gandaría a través …
O Consello Regulador da Denominación de Orixe Ribeiro recoñecerá este ano co Premio Vida entre Vides o labor realizado polo viticultor Pepe Estévez …
O centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Monforte de Lemos, dependente da Consellería do Medio Rural, acolle dende este luns varios cursos de …
Un total de 120 adegas galegas e oito empresas comercializadoras e destilerías de augardentes e licores tradicionais darán a coñecer preto de 150 …
Velaquí algúns consellos xerais para o coidado da nosa horta durante este mes de xuño: -Coa humidade que hai na terra as herbas competidoras inzarán nas …
Logo de que a Estación Fitopatolóxica de Areeiro emitira a comezos de semana un aviso fitosanitario ofrecendo algunhas recomendacións dada a alarma …
A Interprofesional de Vacún de Carne, Provacuno, asiste por primeira vez á Feira Semana Verde, dada a importancia do sector en Galicia. A organización …
Cando Erika Martínez concluíu a súa formación como enxeñeira de montes, ao redor do 2016, descubriu que en Galicia se estaba retomando a resinación de …
La Asociación Galega de Cooperativas Agro-alimentarias (Agaca) celebrou esta mañá, en Santiago de Compostela, a 34 edición da súa Asemblea Xeral na que …
Monterrei ratificou por sétimo ano consecutivo a súa condición de colaborador fixo de Expourense, o que lle permitirá estar presente en todas as accións …