Gandaría Dradas, un exemplo de relevo xeneracional no vacún de carne de Galicia
Gandaría Dradas é a día de hoxe unha das granxas referentes no vacún de carne da montaña lucense. Con 150 nais en réxime extensivo e …
Gandaría Dradas é a día de hoxe unha das granxas referentes no vacún de carne da montaña lucense. Con 150 nais en réxime extensivo e …
Dende o 1 de abril entraron en vigor na Unión Europea as novas normas de etiquetaxe nas que será obrigatorio indicar a orixe da carne fresca, refrixerada ou …
O Grupo Soaga ofrece un amplo abanico de solucións para pradería. Coa súa marca propia GRAOS, elabora combinacións á carta de sementes de leguminosas e …
As cotizacións dos becerros na Lonxa de Silleda deste martes caracterizáronse pola tendencia xeral á baixa, continuando a tendencia da pasada semana. A …
Bruno Beade é o director xerente da Asociación Galega de Fabricantes de Alimentos Compostos (AGAFAC), unha organización que representa a 34 fábricas e ao …
Agrícola Noroeste asentouse en Santa Comba hai algo máis dunha década, cun equipo inicial de 2 técnicos e unhas instalacións que co paso dos anos …
A poxa celebrada esta fin de semana en Boimorto (A Coruña) finalizou coa adxudicación das cinco xovencas que Acruga levou á poxa. Todas elas …
As cotizacións dos becerros na Lonxa de Silleda deste martes caracterizáronse pola tendencia xeral á estabilidade, despois da suba da semana pasada. Cabe …
Na campaña 2023, SIPCAM Iberia lanzou Iseran, un novo e sostible herbicida para aplicacións en pre-emerxencia e en post-emerxencia temperá das malas …
Gandeiros de vacún de carne e industrias enfróntanse a un mercado cambiante que encara novos retos como o previsible aumento de importacións ou a caída do …
As cotizacións dos becerros na Lonxa de Silleda deste martes caracterizáronse pola tendencia xeral á estabilidade, despois da suba da semana pasada. Cabe …
A orde publicada esta semana sobre as axudas da PAC e de Desenvolvemento Rural confirma unha redución das axudas agroambientais ás que poden optar as …
O director do Centro Tecnolóxico da Carne, Miguel Fernández Rodríguez, presentou onte en Lalín os resultados da análise da carne resultante dos cruces de …
As cotizacións dos becerros na Lonxa de Silleda deste martes caracterizáronse pola importante suba nos becerros de recría, até un 25% máis con respecto …
O cruce de Porco Celta con Duroc Jersey ofrece os mellores resultados en peso e en crecemento, e sitúase entre os mellores en índice de conversión, é dicir …
Víctor Castro leva unha explotación atípica en Galicia: porcos de raza Duroc criados en liberdade nas carballeiras de Sobrado dos Monxes. É precisamente a …
Entrevistamos ao presidente dos veterinarios do sector porcino galego, un sector que en Galicia agrupa a uns 1000 produtores en ciclo pechado e a uns 2.500 …
As cotizacións do vacún na Lonxa de Silleda deste martes caracterizáronse pola oscilacións, con lixeiras subas e baixadas, quedando os prezos do seguinte …