Ampliada a regulación do selo de Artesanía Alimentaria con doce novas normas técnicas
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
Xornadas gastronómicas e de recuperación do Porco Celta en Manzaneda As VIII Xornadas Gastronómicas e de Recuperación do Porco Celta de Manzaneda …
O queixo de San Simón da Costa Prestes logrou o galardón de ouro na categoría de queixos con Denominación de Orixe no World Cheese Awards 2015 que se ven …
O pasado 14 de marzo, o concello asturiano de Vegadeo acolleu unha xornada clave para o proxecto CLIMALACT. Esta iniciativa innovadora, cofinanciada pola …
Os queixos galegos teñen un gran camiño por diante para abrirse paso nun mercado español dominado claramente polos queixos manchegos. Ao seu favor xoga que …
A directora xeral de Gandaría, Agricultura e Industrias Agroalimentarias, Belén do Campo, inaugurou esta mañá a XVIII Cata dos Queixos e a XIV Cata dos …
O comunicado da oficina de prensa do Centro Internacional de Investigacións sobre o Cancro do pasado 26 de outubro, difundido pola Organización Mundial da …
O proxecto EDIH DATAlife, financiado polo programa Dixital Europe, busca posicionar a Galicia como un referente europeo na implantación de tecnoloxías …
O Sindicato Labrego Galego anima ao Concello de Santiago e ao resto de institucións responsábeis destes servizos na Galiza, especialmente á Xunta, a …
Os servizos de atención ó cliente das cadeas de distribución presentan una “ineficacia xeralizada”, segundo conclúe un estudo da Unión de Consumidores …
O descenso do consumo de leite en España é unha preocupación do sector lácteo, con caídas importantes, sobre todo no leite líquido enteiro, e …
A sede do Centro Tecnolóxico Agroalimentario de Lugo acollerá o xoves 26 deste mes o seminario “Técnicas de análises microbiolóxico: optimización de …
A queixería ‘Don Crisanto’, de Vilalba, fíxose por sexta vez cun galardón do premio ‘Alimentos de España al mejor queso’, convocado cada dous anos …
A Xunta apoia as xestións promovidas pola Federación Galega de Panaderías para a creación dunha Indicación Xeográfica Protexida (IXP) para o pan galego. …
A directora xeral de Comercio, Sol Vázquez, acompañada polo delegado da Xunta en Pontevedra, José Manuel Cores Tourís e polo xerente de Galicia Calidade, …
O Balido, O queixo que fala, formará parte, os vindeiros días 27, 28 e 29 de novembro na cidade inglesa de Birmingham, dos 3.000 queixos que optan ós World …
A conclusión da Axencia Internacional de Investigación sobre o Cancro (IARC, polas súas siglas en inglés) sobre a relación entre o consumo de carne …