BioCultura, a feira de ecoturismo e produtos ecolóxicos, celebrarase do 7 ao 9 de marzo en ExpoCoruña
BioCultura, a feira de ecoturismo e produtos ecolóxicos, celebrarase do 7 ao 9 de marzo en ExpoCoruña. Espérase a visita de máis de …
BioCultura, a feira de ecoturismo e produtos ecolóxicos, celebrarase do 7 ao 9 de marzo en ExpoCoruña. Espérase a visita de máis de …
O descenso do consumo de leite en España é unha preocupación do sector lácteo, con caídas importantes, sobre todo no leite líquido enteiro, e …
A sede do Centro Tecnolóxico Agroalimentario de Lugo acollerá o xoves 26 deste mes o seminario “Técnicas de análises microbiolóxico: optimización de …
AgrifoodTEF (Testing and Experimentation Facilities) defínese como unha rede de infraestruturas de proba e validación en Europa en contornas reais, físicas …
A queixería ‘Don Crisanto’, de Vilalba, fíxose por sexta vez cun galardón do premio ‘Alimentos de España al mejor queso’, convocado cada dous anos …
A Xunta apoia as xestións promovidas pola Federación Galega de Panaderías para a creación dunha Indicación Xeográfica Protexida (IXP) para o pan galego. …
A directora xeral de Comercio, Sol Vázquez, acompañada polo delegado da Xunta en Pontevedra, José Manuel Cores Tourís e polo xerente de Galicia Calidade, …
O Balido, O queixo que fala, formará parte, os vindeiros días 27, 28 e 29 de novembro na cidade inglesa de Birmingham, dos 3.000 queixos que optan ós World …
A conclusión da Axencia Internacional de Investigación sobre o Cancro (IARC, polas súas siglas en inglés) sobre a relación entre o consumo de carne …
Aceites Abril puxo en marcha o seu novo centro loxístico con base no porto de Vilagarcía de Arousa, onde onte pola noite atracou o barco “Sound of Sea”, …
O director xerente da Asociación Galega de Cooperativas Agrarias (AGACA), Higinio Mougán, e o director do Centro Tecnolóxico da Carne (CTC), Miguel …
A directora xeral de Comercio, Sol Vázquez, fixo hoxe entrega en Lalín do certificado de uso da marca de garantía Galicia Calidade, dependente da …
A produción de aceite en Galicia como actividade xeralizada é historicamente constatable ata o século XVIII. A partir dese momento comeza o seu declive ata …
Unha vez máis, a piques de perder a conta, os gandeiros e gandeiras galegos saíron a rúa para esixir un prezo xusto para o leite que asegure a …
A apertura de mercados en Centroeuropa continúa a ser un dos obxectivos principais de Ternera Gallega, que está desenvolvendo este ano unha intensa labor de …
A Consellería do Medio Rural e do Mar invita aos concellos galegos a que se sumen á promoción do consumo de leite de calidade Galega 100%. A conselleira do …