Aberto o prazo para optar aos Premios Galicia Alimentación 2023
As candidaturas presentaranse a través dun formulario en liña antes do 10 de maio e a entrega dos premios será o 14 de xuño. Hai catro categorías de galardóns
As candidaturas presentaranse a través dun formulario en liña antes do 10 de maio e a entrega dos premios será o 14 de xuño. Hai catro categorías de galardóns
O ex-xefe do servizo de Control de Calidade Agroalimentaria e Industria de Lugo, José Mouriño Cuba, é o autor do libro ‘O queixo de San Simón. A súa …
A Rede Europea de Alerta en Seguridade Alimentaria pechou o 2014 cun total de 2.627 incidencias rexistradas, arredor dun 15% menos que no 2013. Das …
A Unidade Mixta de Microbioloxía especializada en E.coli (UMMEC), con sé en Lugo, está participando por primeira vez nos test internacionais coordinados …
Seis universidades europeas, entre elas a Universidade de Santiago (USC), e a sociedade cooperativa Feiraco participan nun proxecto agroalimentario europeo que …
A compañía ourensá Aceites Abril participou entre os pasados 11 e 14 de febreiro en Biofach 2015, a principal feira de produtos orgánicos do mundo, que se …
A cooperativa Verín Biocoop pivota sobre un produto singular, a carne de vacún de razas autóctonas criadas en ecolóxico. Constitúen a sociedade unha …
Cando Manuel Núñez iniciou nos anos 60 a distribución de elaborados porcinos galegos a outros puntos do Estado, o xamón da comunidade gozaba de gran …
O uso do leite como produto reclamo en supermercados e grandes superficies é unha situación que leva enquistada desde hai máis dunha década, sen que haxa …
(Touro-A Coruña). Entrevistamos a Benigno Pereira, administrador e cofundador de Queixos Bama, unha das queixerías de referencia da Denominación de Orixe …