Estes son os mellores queixos e meles de Galicia do ano 2023
O conselleiro do Medio Rural, José González, acompañado pola directora xeral da Axencia Galega de Desenvolvemento Rural, Inés …
O conselleiro do Medio Rural, José González, acompañado pola directora xeral da Axencia Galega de Desenvolvemento Rural, Inés …
A Fundación Juana de Vega promove coa EFA- Fonteboa unha nova edición do curso “ESTRATEXIAS DE COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS AGROALIMENTARIOS” …
O consumo de bebidas nos fogares españois experimentou profundos cambios nos últimos 30 anos, segundo se desprende do Panel de Alimentación; Distribución e …
Galicia pode presumir de contar con ata 37 selos de denominación de orixe ou indicación xeográfica protexida alimentarias. Son experiencias de calidade ás …
Lograr un produto diferenciado competindo nun mercado moi maduro e controlado polas grandes multinacionais como é o das sobremesas lácteas. Este é o éxito …
O consumo medio diario de pan en Galicia sitúase arredor dos 80 gramos, segundo se desprende da investigación realizada polo graduado en Nutrición Humana e …
A tradición dos doces artesanais de Melide (A Coruña) vén de ser recoñecida co selo Galicia Calidade, que ampara desde esta semana á Tahona de Melide, …
A venda de produtos alimentarios como galegos, e en especial o viño, a augardente ou a empanada, pero que non foron producidos e incluso nin elaborados en …
O Hotel Monumento San Francisco, de Santiago de Compostela, acolleu este martes a gala de entrega dos galardóns da XXI Cata dos Queixos de Galicia e XVII Cata …
A nova normativa española sobre venda a perdas, que foi presentada este venres polo Ministerio de Agricultura como unha protección de agricultores e …
O ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación, Luís Planas, valorou este venres a aprobación, no Consello de Ministros, do Real Decreto-Lei de Medidas …
O sábado 8 de decembro, celébrase a XX Festa da Pisa da Castaña do Courel. Será na aldea de Froxán, no concello de Folgoso do Courel, onde se desenvolva …
A Oficina Agraria Comarcal de Lugo organiza o vindeiro luns, 10 de decembro, unha xornada técnica gratuíta sobre “Incidencia normativa da hixiene en …
A Asociación cultural As Ortigas, que se ten distinguido nos últimos anos pola promoción de produtos elaborados con este vexetal, lanzou para o Nadal unha …
Manuel Rodríguez Vázquez é director dende hai uns seis meses da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (Agacal), un organismo dependente da Consellería de …
A marca Clesa, propiedade de ACOLAT, participada por cooperativas galegas como Clun ou Aira, amplía a súa gama de produtos lanzando ao mercado os seus novos …