Ampliada a regulación do selo de Artesanía Alimentaria con doce novas normas técnicas
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
O Consello da Xunta tomou razón dun informe da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, no que …
A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (AGACA) organiza un curso online sobre certificacións de calidade alimentaria e ambiental. Baixo o …
O próximo mes de febreiro comeza o programa EcoComedores, un proxecto que se pon en marcha da man de 11 Grupos de Desenvolvemento Rural, Gadisa e a Axencia …
O pasado 14 de marzo, o concello asturiano de Vegadeo acolleu unha xornada clave para o proxecto CLIMALACT. Esta iniciativa innovadora, cofinanciada pola …
A Asociación Agraria de Galicia (ASAGA) presentou esta semana as súas candidaturas ás eleccións convocadas nos Consellos Reguladores das Denominacións de …
O índice de prezos mundiais dos alimentos caeu por noveno mes consecutivo en decembro de 2022, diminuíndo un 1,9 % con respecto ao mes anterior, segundo …
Unións Agrarias concorre ás eleccións convocadas nos Consellos Reguladores das Denominacións de Orixe e das Indicacións Xeográficas Protexidas de Galicia …
O proxecto EDIH DATAlife, financiado polo programa Dixital Europe, busca posicionar a Galicia como un referente europeo na implantación de tecnoloxías …
O Consello de Ministros aprobou este martes, a proposta do Ministerio de Agricultura, un Real Decreto que desenvolve o rexistro de contratos alimentarios de …
A Nave do Mercado de Moeche acolleu este xoves o acto oficial de clausura dos dous primeiros cursos impartidos ata o momento no Centro de Transformación …
A marca de garantía Galicia Calidade celebrou hoxe os seus 25 anos de vida nun evento que se desenvolveu na Cidade da Cultura (Santiago de Compostela). O …
O vindeiro sábado, 17 de decembro, celebrarase na Casa Común de Rarís, no concello coruñés de Teo, o VI Foro Labrego de Agroecoloxía. As inscricións …
InLeit Ingredients lanza unha nova liña de poductos funcionais, Clear Drink Series, pensada para dar resposta ás persoas que realizan práctica deportiva, …
Este sábado, 3 de decembro, comeza unha nova edición de desTAPAte, a ruta gastrónimca para disfrutar de dous dos produtos típicos do concello coruñés de …
Este mércores, 30 de novembro, celebrarase en Santiago de Compostela unha xornada técnica sobre “As etiquetaxes frontais nos envases alimentarios, un …
“Empezamos no ano 1998. Fixérase a primeira Festa da Androlla e resulta que non había androllas para vender porque facíanse tradicionalmente nas casas, …
A Fundación Juana de Vega convoca a XI edición do PROGRAMA DE APOIO A EMPRESAS AGROALIMENTARIAS, un programa de formación e mentorización orientado a …