“Eduardo Peña”, da DO. Ribeiro, elixido Mellor Viño Branco de Galicia , e "Prómine", da DO. Ribeira Sacra, mellor tinto
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
Os premios das Catas de Galicia entregáronse onte nunha gala en Santiago de Compostela
O Grupo de Investigación en Sistemas Agroambientais (GISA) da Universidade de Vigo organiza a xornada “Fomentando a Biodiversidade: + Recursos Apícolas en …
O vindeiro 9 de maio celebrarase na Facultade de Ciencias do Campus de Ourense a III Xornada Anual sobre Políticas Alimentarias, centrada nesta edición en …
A profesora Ángeles Cancela foi elixida nova directora da Escola de Enxeñaría Forestal da Universidade de Vigo, tras recibir o respaldo maioritario da Xunta …
Sandra V. Rojas Nossa, Salustiano Mato, Pilar Feijóo, Aarón Lagoa e Josefina Garrido, investigadores do departamento de Ecoloxía e Bioloxía Animal da …
A Universidade de Vigo organiza a II Xornada anual sobre políticas alimentarias, que se centra na seguridade alimentaria “da granxa á mesa”. O …
Un equipo formado por persoal docente e investigador da Facultade de Ciencias do campus de Ourense está a desenvolver o proxecto InBioVal. O seu obxectivo é …
O Inventario Forestal Continuo de Galicia, que presentou os seus primeiros resultados esta mañá, soluciona o baleiro de datos sobre superficies forestais que …
Nun contexto crecente de aposta pola economía circular e a sostibilidade, cada vez son máis os residuos da industria agroalimentaria que se intentan …
Desde 1999, o Grupo de Aerobioloxía e Apicultura da Universidade de Vigo é o encargado de analizar cada ano nos seus laboratorios na Facultade de Ciencias do …
A catedrática do Departamento de Ecoloxía e Bioloxía Animal da Universidade de Vigo, María Jesús Iglesias Briones, é a única representantes dunha …
Un total de 13 entidades españolas, francesas e portuguesas relacionadas co sector do viño veñen de xuntar as súas forzas para “reducir de maneira …
O Grupo de Investigación Plantas, Solo e Aproveitamento de Subprodutos BV1, con sede na Facultade de Ciencias do campus de Ourense, está a participar nun …
O aproveitamento e valorización de residuos procedentes do agro na provincia de Ourense, concretamente restos da poda de vides, para a obtención de produtos …