Os Biosbardos, un proxecto centrado na agricultura rexenerativa
Os Biosbardos-Cultura de Leira defínese como un proxecto de agricultura centrado nos principios da permacultura: agricultura …
Os Biosbardos-Cultura de Leira defínese como un proxecto de agricultura centrado nos principios da permacultura: agricultura …
Cando unha colmea está forte, o natural é que saia un enxamio. Algo parecido lle pasou a Uxío Veiga. Para David, o seu fillo, as abellas son o que as vacas …
Este ano, as previsións dos abelleiros e as primeiras esmelgas xa realizadas, sobre todo en zonas de costa, fan prever unha menor colleita de mel, ademais de …
O Concello de San Sadurniño (A Coruña), coa colaboración da Asociación Galega da Froita Autóctona (AGFA) e da Casa do Mel de Goente, volve lanzar as …
O Centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Lourizán (Pontevedra) celebra a próxima semana unas xornadas apícolas centradas no control da …
Francisco Rogao é propietario da tenda apícola Macmel e tamén apicultor, cunhas 1.000 colmeas en produción en Macedo de Cavaleiros, no nordeste de …
O pole é un auténtico superalimento, con numerosos compostos bioactivos que son beneficiosos para a saúde humana. Esta é unha das conclusións dos estudos …