“A viticultura require paixón, pero é moi gratificante”
Entrevista a Elisa Collarte: “A viticultura require paixón, pero é moi gratificante”
Entrevista a Elisa Collarte: “A viticultura require paixón, pero é moi gratificante”
A asociación de gandeiros Agromuralla pon en dúbida o resultado das analíticas do leite levadas a cabo polo Laboratorio Interprofesional Galego de Análise …
Dispoñer de ferramentas coas que identificar a orixe do leite é un dos retos que se atopa o sector para garantir a trazabilidade do leite de pastoreo, nun …
O Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo (CIAM-AGACAL) e o Laboratorio Interprofesional de Análise do Leite (LIGAL) están validando un test rápido, …
O Laboratorio Interprofesional Galego de Análise do Leite (LIGAL) é unha Asociación sen ánimo de lucro, creada en xuño de 1989, na que teñen …
O conselleiro do Medio Rural, José González, xunto co director xeral de Gandaría, Agricultura e Industrias Agroalimentarias, José Balseiros, asistiu este …
A mamite segue sendo unha das patoloxías máis frecuentes nas ganderías de vacún de leite e ás veces faino de xeito silencioso, cando se trata de mamite …
O conselleiro do Medio Rural, José González, presidiu este xoves a entrega dos premios Exceleite 2021, no marco da I Mostra de Calidade Alimentaria …
O sector produtor leiteiro galego, inmerso nun mercado aberto, competitivo e cada vez máis esixente, debe mellorar o manexo da alimentación para garantir …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publicou este martes a orde da Consellería do Medio Rural que convoca para este ano os premios á excelencia da …
O Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo (CIAM) está a traballar, en colaboración co Laboratorio Interprofesional Galego de Análise do Leite …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica este martes unha Orde da Consellería do Medio Rural pola que se convocan para o ano 2020 os premios á excelencia da …
A historia de Casa Gallardo, en Vilarmao (Guntín), é a historia de moitas outras explotacións familiares galegas, que fixeron un importante esforzo nos …
“O leite é hoxe un dos alimentos máis controlados a nivel de presenza de antibióticos, a mellora foi moi grande nese campo, igual que no da calidade …
A historia do consumo de leite en España ten moito de mala leite, como afirma Diego Conde, veterinario galego membro do Grupo de Historia Agraria da …