A selección xenética, unha das claves pada adaptar o viñedo ao cambio climático
O enxeñeiro agrónomo de Vitis Navarra, Alberto Gambra, explica a importancia do material vexetal como factor determinante para adaptarse …
O enxeñeiro agrónomo de Vitis Navarra, Alberto Gambra, explica a importancia do material vexetal como factor determinante para adaptarse …
A Granxa Curiscada, situada na parroquia de Burres, en Arzúa (A Coruña), é unha das veteranas na produción ecolóxica nesta zona. “Cambiámonos a este …
A explotación familiar que Esther García e o seu home José Diéguez teñen no lugar de Güimil, na parroquia de Sucastro, é un exemplo das ganderías que …
Cortes de Muar, Carlos Reija, Touza Vella, Airas Moniz, Galmesano, Prestes… Hai toda unha serie de queixerías galegas que están a facer un produto …
O Sindicato Labrego Galego (SLG) organiza un obradoiro europeo no que tratará a situación que afrontan as producións alimentarias artesanais coa normativa …
Cando Rita e Germán García se fixeron cargo da pequena queixería de seus pais, na aldea de Negreiros (Silleda, Pontevedra), tiñan claro que querían …
A venda de leite cru podería estar en breve regulada en toda España se o Goberno decide dar por bo o consenso alcanzado entre o anterior executivo e as …