Claves para o cultivo do lúpulo en Galicia
En 1915 empezouse a investigar o lúpulo e as súas características en Galicia con Leopoldo Hernández Robledo, director da Granxa Escola …
En 1915 empezouse a investigar o lúpulo e as súas características en Galicia con Leopoldo Hernández Robledo, director da Granxa Escola …
O modelo de produción, transformación e comercialización de Fonterra ponse habitualmente de exemplo para falar de integración vertical da cadea de …
Elixir a raza de vaca coa que contar na gandaría é unha decisión determinante para lograr o éxito e a rendibilidade da actividade. Cun descenso do número …
Suiza é coñecida en todo o mundo por ser o país do chocolate, pero cando Philippe Suchard buscou un elemento que identificara a súa marca, Milka, escolleu …
Co obxectivo de chegar ás 130 vacas en muxido levando en paralelo un rabaño holstein e outro jersey, José Luis Carballo, Rocío Pena e os seus dous …
Cortes de Muar, Carlos Reija, Touza Vella, Airas Moniz, Galmesano, Prestes… Hai toda unha serie de queixerías galegas que están a facer un produto …
A busca de leite con máis sólidos (graxa e proteína), dunha mellor fertilidade e lonxevidade das vacas, ou a adaptación ao pastoreo para a produción de …