Cítricos Rías Baixas, un cultivo insólito que se revela exitoso en Galicia
A iniciativa de Cítricos Rías Baixas comezou no 2016, cando Óscar herdou unha terra a monte adicada ao cultivo de eucalipto para …
A iniciativa de Cítricos Rías Baixas comezou no 2016, cando Óscar herdou unha terra a monte adicada ao cultivo de eucalipto para …
A innovación e o compromiso co sector da alimentación volveron ser recoñecidos polo Clúster Alimentario de Galicia, Clusaga, que vén de entregar os IX …
O Cluster da Madeira e o Deseño de Galicia (CMD) celebra os próximos días 26 e 27 de abril a XII edición de ‘Meeting Point Lignum, Encontros Online de …
Un modelo de mellora de benestar animal en maternidade en explotación porcina, presentado pola empresa Nutrimentos Deza (Nudesa), de Silleda (Pontevedra), …
O Diario Oficial de Galicia (DOG) publica esta semana senllas resolucións da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), dependente da Consellería …
O centro loxístico galego Datalife Hub de Innovación Dixital (DIH) poñerá en marcha a partir de xaneiro o proxecto apoiado pola Comisión Europea: European …
Hai 16 anos un grupo de persoas vinculadas á Aula de Produtos Lácteos da Universidade de Santiago creaban Innolact, un proxecto empresarial a partir do …
O taller ‘Va de agro. Co-innovando no sector agroalimentario e forestal’ presentou unha serie de proxectos de investigación e iniciativas de innovación …
O 8 de setembro a sede de Feuga en Santiago de Compostela acollerá o evento “Vai de Agro. Co-innovando no sector agroalimentario e forestal”, que se …
A Fundación Mapfre convoca o Premio á Mellor Iniciativa no Sector Agropecuario, un galardón de carácter internacional e periodicidade bienal, cunha …
O Cluster da Madeira e o Deseño de Galicia, co apoio do Instituto Galego de Promoción Económica e a Axencia Galega da Industria Forestal, celebra o 27 e o …
Publicouse hoxe no Diario Oficial de Galicia a resolución de axudas da Consellería do Medio Rural para a execución de proxectos dos grupos operativos da …
Galacteum, industria liderada pola cooperativa Aira, apostou pola innovación a través dunha colaboración con Asuque, unha firma á que mentorizou no marco …
Quescrem, a innovadora empresa lucense que revolucionou a forma de facer queixo crema, celebra o seu 15 aniversario en mellor forma que nunca. A …
A empresa española especializada no desenvolvemento e formulación de produtos bioinsecticidas, biofunxicidas e bioestimulantes, Seipasa, recibiu o Premio …