Galicia, entre as Comunidades cun mellor comportamento das exportacións de viño en 2022
Segundo datos analizados polo Observatorio Español del Mercado del Vino (OeMv), as exportacións vitivinícolas españolas alcanzaron en …
Segundo datos analizados polo Observatorio Español del Mercado del Vino (OeMv), as exportacións vitivinícolas españolas alcanzaron en …
Cales son as claves para manter unha alimentación saudable? E que papel deben xogar os lácteos como o leite, o queixo ou o iogur? A doutora Rosaura Leis, …
O presidente da Organización Interprofesional Láctea (InLac), Daniel Ferreiro, e o presidente de Cajamar, Eduardo Baamonde, presentaron este xoves en …
A interprofesional láctea (INLAC) presenta este xoves en Lugo o seu estudo sobre o sector en España. O acto terá lugar ás 12:30 horas no Hotel Méndez …
Calidade, rastrexabilidade, benestar animal, seguridade alimentaria e compromiso ambiental son puntos fortes do modelo de produción europeo, que contribúen a …
O lucense Daniel Ferreiro Otero acaba de ser elixido novo presidente da Organización Interprofesional Láctea (Inlac), durante a asamblea xeral celebrada esta …
Á falta da súa publicación no BOE, a Organización Interprofesional Láctea (InLac) fixa a aportación económica conxunta de produtores e transformadores …
A Organización Interprofesional Láctea (InLac) está convencida do papel que o queixo pode e debe ter nos nosos hábitos de consumo, sen esquecer que se …
O sector lácteo é un dos máis importantes desde o punto de vista económico, social e ambiental. De feito, o sector lácteo (vacún, ovino e caprino) …
O sector lácteo nacional segue avanzando no seu proceso de internacionalización, con destacados repuntes no valor alcanzado. En 2021, as vendas fóra das …
Os queixos son fonte de antioxidantes naturais, proteínas e micronutrientes e conteñen máis calcio que o leite. Diversos estudos científicos publicados ( …
O Ministerio de Agricultura e a Interprofesional Láctea (Inlac) acaban de pechar un convenio de colaboración para mellorar a cadea de valor do sector …
A variedade de queixos que temos á nosa disposición na península é de sobra coñecida por todos. Almorzos, ceas, comidas ou sobremesa, tanto ten. Podes …
A Organización Interprofesional Láctea (INLAC) destaca o valor do traballo do sector en todo o territorio nacional, dado o seu papel estratéxico e esencial, …
Cada ano España importa da orde de 300 millóns de quilos de queixo do exterior, na súa maioría referencias pouco diferenciadas, que dan saída ao excedente …