"Se aplicamos na viña tratamentos abusivos de cobre estamos empobrecendo o solo"
No viñedo estamos afeitos a presumir do solo, do terroir, a falar da materia inerte, da rocha nai, da erosión, de calcárea... Isto …
No viñedo estamos afeitos a presumir do solo, do terroir, a falar da materia inerte, da rocha nai, da erosión, de calcárea... Isto …
O Concello de San Sadurniño volve ser referente na promoción do desenvolvemento rural cunha liña de axudas pioneira en Galicia coa que apoiar as …
A Fundación Juana de Vega e a Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL) abren a inscrición no Curso de propagación de froiteiras e técnicas de …
O Sindicato Labrego Galego (SLG) organiza en outubro no concello coruñés de Betanzos un curso sobre fruticultura ecolóxica. A formación impartirase en …
A Consellería do Medio Rural, a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria, programou un curso sobre enxerto de primavera. A acción formativa …