“Traballamos todo o ano as viñas coa idea de que non nos deixarían caer”
A Ribeira Sacra encara unha campaña de vendima coa perspectiva de que quede máis dun millón de quilos de uva nos viñedos. Os stocks de …
A Ribeira Sacra encara unha campaña de vendima coa perspectiva de que quede máis dun millón de quilos de uva nos viñedos. Os stocks de …
A Axencia Galega da Calidade Alimentaria, dependente da Consellería do Medio Rural, organiza en Becerreá (Lugo) un curso práctico de aplicacións …
O Campus Terra da Universidade de Santiago de Compostela (USC) organiza a xornada ‘Novas alternativas forraxeiras para gando vacún de leite’ co obxectivo …
O Servizo de Montes de Ourense organiza un curso de formación para a mellora da comunicación forestal. Terá lugar no Salón de Actos Casa de Chocolate …
A Área de Servizos Agrarios Betanzos-Ferrol, en colaboración co Concello de San Sadurniño, organiza un curso de formación para a comercialización de …
A Axencia Galega da Calidade Alimentaria organiza o curso “Aspectos prácticos da normativa en materia de montes e de prevención de incendios de Galicia” …
A Axencia Galega da Calidade Alimentaria organiza o curso de formación ‘Taller de introdución á poda de exemplares xuvenís de castiñeiro’ – código …
“A economía social e a modernización do sector agroalimentario: certificacións de calidade e medioambientais” é un curso formativo gratuíto organizado …
Eva Rodríguez estudou o Ciclo Superior de Xestión Forestal e do Medio Natural no Centro de Formación e Experimentación Agroforestal de Becerreá. Ao …
A Axencia Galega da Calidade Alimentaria organiza un curso sobre o manexo da oficina virtual de gandaría, da administración electrónica e das aplicacións …
A Consellería do Medio Rural prevé celebrar a semana que vén un curso de iniciación á apicultura no Centro de Formación e Experimentación Agraria de …
A Axencia Galega da Calidade Alimentaria organiza en Ourense dous cursos de manipulador de produtos fitosanitarios de nivel básico. Ambas formacións …
A Asociación Galega de Cooperativas Agroalimentarias (Agaca) organiza o ciclo formativo de carácter gratuíto ‘A economía social e a modernización do …
A Axencia Galega de Calidade Alimentaria prevé celebrar no Centro de Formación e Experimentación Agraria de Monforte de Lemos ata tres accións de …
O Cfea de Sergude organiza a terceira edición do curso ‘Formación complementaria á análise sensorial dos queixos galegos con DOP’ que ofrecerá un …